AGUS Nickli Üyeden Alıntı
sayın arkadaşlar öncelikle sözüm buluşma yeri konusunda sıkıntısı olan arkadaşlara sayın arkadaşlar beni bilen arkadaşlar bilir bir takım sıkıntılarımdan dolayı gp'om artık yok, ki yok olmasını karşı beni her zaman arasına alan çok büyük bir aileyiz... ki karşıyaka'da oturmama ragmen her zaman bütün arkadaşlarım ''sezgin nerdesin gelelim seni alalım'' der... ve su an izmir dışında olmama ragmen bilirim ki arkadaşlar ben yarın gelmesine gelicem ama desem mutlaka içlerinde birisi beni gelip almak için telaşlanıcaklardır buna eminim ki benim gp ortalama 1 ay önce gitti fakat bu durumda bile her vaziyette her buluşmada birisi beni aracına mutlaka almıştır çünki ana fikir aynı '' maksat beraberce güzel vakit geçirmek '' ve şuna da inanın benim aracım su an bende olsa bu bulusmayı manisada düzenleseler işler müsait olduğu sürece atlar giderim... çünki karşımdaki insanların tamamı oldukça kaliteli sohbetine ve muhabbetine doyum olmayacak insanlar, sağolsunlar kısaca bu iftar yemeği İZMİR ' de olacaktır katılmak istemeyen arkadaşlara saygım sonsuz ama yer sorun edilecek bir konu değil bence maksat belli amaç belli...........
bu arada fırat dostum çok istesemde ben iş gezisi için izmir dışında olduğum için iftar yemeğine katılamıyorum umarım yine çok keyifli olacaktır hepinize saygılar dostlar....