iyi tatiller kardeşim sizde olsanız iyi olurdu elfo çekerdik:)neyse başka zamana artık kardeşim tekrar iyi tatiller tatilin tadını çıkarın:)
Printable View
1-punto35
2-AGUS
3-blackpunto35
4-slymnozn
5-Ege Turbo Arda
6-avsindirin
7-m€rt
8-nafiz
9-FiTiL_035
10- cusa
11- BlackCat
bende burdayım :)
bir aksilik olmazsa katiliyorum
1-punto35
2-AGUS
3-blackpunto35
4-slymnozn
5-Ege Turbo Arda
6-avsindirin
7-m€rt
8-nafiz
9-FiTiL_035
10- cusa
11- BlackCat
12-kaptangölge
:) aracsız tabanvay birlik, köyün delisi, düğünün kamberi, buluşmanın kameramanı.... :)
emrah abi gel gel senisiz olmaz:)arabaya yeni bişeyler yaptınmı merak ettim sezgin abi yrn için sana özelden yazıyorum şimdi tlfnun açıkmı ordanda haberleşiriz açıksa
tamamdır abicim kaydettim yrn görüşmek üzere
Yerde bir degisiklik yok dimi 13:00 Migros Balçova
13:00 de BALÇOVA MİGROSTA abi yerde bi değişiklik yok yrn görüşmek üzere herkeze iyi geceler yrn dikkatli gelin kazasız belasız:)
Şimdiden, güzel bir gün geçirmenizi dilerim İZMİİİİRRRRR..
iyi eğlenceler...
haydi gençlik gidiyoruz biraz geç kaldım ama :D
oooo,izmir hala eğleniyor galiba :D
İzmir buluşmaları akşama kadar sürer daha erken :D:D
buluşmaya katılan herkeze teşekkür ederim çok güzel bi gündü gelemeyen arkadaşlarda vardı sayımız azdı ama çok mükemmel eğlendik:)
Anıl ee nerde fotolar :D:D
ozan fotoraf çekmedik tektük yani oda sezgin abinin kamerasında o konuya ekler video ve fotorafları:)
fotoları ve videoları ben gün içinde yükleyecegim harika bir gündü arkadaslar gelen herkese cok tesekkurler cok eglendik.....
Listeye adımı yazmamıstım ama yol yorgunu olarak yınede katıldım buslusmada kı arkadaslar halımı gordu :) katılan bulusmaya gelen arakdaslara tesekkur ederız ama yınede buyuk bı hayal kırıklıgı yasadım açıkcası lısteye bakıpta bulusmaya gıtmem en azından benım ıcın ole kendı dusuncem ....
olsun berk gp tr yi önemsiyen arkdslar ordaydı.... iyi de oldu bence bulusmay önemsdiğin için sanada ayriyetten tessekkurler.....
cok gelmek istiorduma racımıs atılığa çıkardım bua ralar binmeyeceğim için gelemedim
Eee hani fotolar arkadaşlar görelim kutlayalım :)
Arkadaslar Videolarda Var Onlari Upload Etmeye Calisiyorum + Kaan Bu Resimleri Biliyon Demi Garaja Eklencek.... :)//////////////
yaw arkadaslar isayerimde deli bir bilgisayarım var nasipse akşama evden yükleyecegim foto v videoları saygılr...
selam arkadaşlar
listeye ismimi yazıp ta katılamayanlar arasında bende varım
bu seferkine katılmayı çok istedim ama olmadı acil şehirdışına çıkmam gerekti
birdahaki sefere umarım katılabilirim
umarım gününüz iyi geçmiştir
abi bitanemi resim koydun başka yokmu yaw:)bide resimleri garaja koyucak olan kaan değil can sabırsızlıkla bekliyoruz resimleri ve videoyu
izmir dışında olduğumdan gelemedim bulusmaya ama herzmnki gbi eglenceli bir buluşma olduguna eminim...
ya ii gelmedik ama foto yok be yaaa:D
AGUŞ baba arabaları yan yana getirip araçları plakaları pişti yapcaktık:D olmadı yaa
arkadaşlar bende gelemedim ama tüm gün boyunca aklım sizdeydi........önemli bir gün kaçırdığıma eminim artık başka bir sefere....
bu arada fotografları görmek için sabırsızlanıyorum.
evvetttt fotolar.... hemen ardından video linklerini vericem...! :) kusruma bakmayın arkadaslar biraz gec oldu ama eve gelir gelmez yükledim....
yaaa o kadar güzel di ki muhabbet foto cekmek aklımıza bile gelemdi dogrusu ama videolrı pikniktube yükledim op. onayı bekliyorum gelir gelmez onlarıda linklerini yazıcam sayın arkadaslar bu arada tuna abi senin TJET ine hastasıyım abiii :)
sezgin abi fotolar için sağolasın eline sağlık gerçi sırf tuna abinin arabayı koymuşun:D
abarth abi görünce zaten bi hoş olayorum abi videoları ben ayrıda istiyorum bi cdye abi tamam bigün sen çekiver cdye buluşup alıyım ben yoldaki elfreni çektiğim yeri aldınmı abicim
hadi yaaa tuh tamam bi günde sırf onun için çıkarız abi ama yoldaki makaslarımızı almıştır:):)altın yolu deli ettik
Video'ya ne oldu şimdi Sezgin..
Ben mi göremiyorum acaba... Kıllandım kendimden. :)
Gelen bütün arkadaşlarıma teşekkür ediyorum,gelmeyen arkadaşlarımıza da teşekkür ediyorum,yaz sonunda yeni bir buluşma da umarım onlarla da tanışırız..
yaz sonumu oooo ben dayanamam yaz sonuna kadar :D:D:D:Dsezgin abi ne zaman buluşuyoz bidaha:):)
tummuz ortası çeşmede buluşalım :D:D
arkadaslar ben işlerimin aşırı yogunlugu nedeniyle ne gündüz ne de gece giremiyorum affola.... yani küsmedim :) bir de anılcım videolar cd de sana iletirim bilhassa... saygılar....