Eyvallah kardeşim geçenlerde aradım seni ama ulaşamadım telefon kapalıydı ya :)
Printable View
Eyvallah kardeşim geçenlerde aradım seni ama ulaşamadım telefon kapalıydı ya :)
ne logosu o öle ya bende istiyorum:)
anıl hatırlamadınmı benı krom logo vardı abarth o ıste sadece akrep abarth yazısı yok.
Katılmayı ve aranızda olmayı çok istememe rağmen, aynı tarihte yeğenimin veda gecesi olduğundan maalesef katılamayacağım. Sizlere şimdiden iyi eğlenceler dilerim.
Saygılarımla
Birol Ünal
1-punto35
2-AGUS
3-blackpunto35
4-slymnozn
5-Ege Turbo Arda
6-avsindirin
7-m€rt
8-nafiz
9-FiTiL_035
hadi izmir daha yoqmu gelemek isteyen ??? güzel bir aksiyon olacak arda ile drift yapcaz :P
Arkadaşlar maalesef ben katılamıyorum bugün aracıma vurup kaçtıklarından dolayı,çarşamba günü servise bırakıcam küçük bir ihtimal yetişirse gelirim ama pek sanmıyorum :(
gecmıs olsun kardesım yaaa ulen ne hırbolar var su dunyda yaaa.sensız olmaz brader yaaa erteleme olabılırmı.
e artık gelmeye çalışıcam kardeşim ya erteleme olmaz bu saatten sonrada başka bi araçla filan gelirim gelebilirsem..
alla alla sanki bizde araba söyle nerdeysen gelip alalım seni o gün can !
Naz yapıyo :D:D
istediğin araba olsun can nerden istiyosan gelip alırız ayıp ediyosun
buluşma yeri belli mi arkadaşlar neresi olacak?? ilk defa böyle bir organizasyona katılacagım için pek bir bilgim yok açıkcası, nasıl bir organizasyon olacak heralde 30 dk bişi olmaz ???
buluşma yeri olarak balçova migrosta buluşuyoruz ama arkadaşlar daha iyi bilgi verirler buluşma yeri ve saati ile ilgili 30dklık bi organizasyon zaten olmaz
üstad Yanilmiyorsam Sende Bostanlidansin Biz Anil Ve Ben Ksk Veya Bostanli Iskele önünde Buluşucaz Beraber Gecicez Balçovaya... Sende Bize Katilabilirsin Ayni Gün Ben Bir Cd Hazirlicam Içinde Bol Bol Marlyn Manson-sweet Dreams Olacak Gp Müziği Olarak Onunla Balçova Gircez :)
ahhhh abi süper ya marlyn manson-sweet dreamsle konvoy halinde balçocaya gidiş abi ogün süper olucak:)çok eğlences:D
sen ne diyon kanka üfff diom sana yahu..... :)
Arkadaşlar 8 Haziran Pazar günü Ankarada olacağımdan dolayı buluşmaya katılamayacağım.Sizlere şimdiden iyi eğlenceler...
evet bostanlı iskelesinde olacam tabi cuma günü aracı bi vereyim gp nin sorununu halletsinler pazar yanınızdayım
arkadaşlar abilerim ablalarım sadece 3gün kaldı izmir uyuma artık sadece 9 kişimiyiz izmire yakışır bi buluşma olsun hadi liste çoğalsın:)
Süleyman Olsun Baba Gene Yapariz Yaz Ortasinda Benim GİBİ Delilere Her Gün Bayram... :) :) :)
süleyman iyi demişin kardeşim haklısında ama hep bunları konu alırsak biz hiç bulaşamayız üstelik pazar günü yapıyoruz :)kimseyi zorlayamayız gel diğe haklısın ben ölesine bi gaz veriyim dedim belki fikrini değiştiriğ gelen olur:Dbiletini bul ayarla pazar günü görüşelim kardeşim:Dartık işi gücü okulu sınavı olanların boş zamanında yine yaparız bir buluşma canları sağ olsun kaldı 2gün sen bileti şimdiden ayarla kardeşim
sezgin abi senle tanışalım biz hergün yaparız buluşma sen merak etme:)
evelallah hem de her gece..... :) ''tabi benim hatun benım ıpımı bıraz gevsettiği her gece'' :) bu pazar cok guzel olacak :) yaa anılcım sen bana ksk vapur iskelesinde bulusuruz demıstın amma ben sana hıc danısmadan bostanlı vapur ıskelesı dedım ayıp olmamıstır ınsallah.. ? :)
takılırız abi işte izini alınca:)abi fark etmezki ksk iskele bostanlı iskele ama bostanlı iskele daha iyi olur bekleyebileceğimiz yer var zaten özelden cumartesi konuşuruz pazar günü kaçta buluşucamızı abi pazar felaket olucak:D
Kesinlikle Katilyorum Anil Sen Fotograf Makinasi Varmi Ben Gelirken Video Kamerami Getirim Yoksa Fotograf Makinasimi...?
abi sen ikisinide getir garanti olsun ben telefonla çekiyorum genelde:Dkonvoyu çekeriz kameraya
eyv. ben ikisinide alıcam yanıma :) bol foto bol video
1-punto35
2-AGUS
3-blackpunto35
4-slymnozn
5-Ege Turbo Arda
6-avsindirin
7-m€rt
8-nafiz
9-FiTiL_035
10- cusa
selam arkadaşlar
bende ilk kez katılmak istiyorum
yer ve saat ne zaman belli olacak
görüşmek üzere...
ibrahim abi gel senide aramızda görmek sevindirir bizi abi balçova migrosta saat 13.00 gibi buluşuruz ama yetkili arkadaşlar bu konuda haber verirler yinede
Buluşma yeri Anıl kardeşiminde dediği gibi Balçova Migros 13.00
wwwoooowww harika olucak neden yarın pazar değil....
hadı hayırlı bulusmalar ayvalıkta olacagımızdan dolayı katılamıyoruz uzgunuz :( ınsallah keyflı bı bulusma olur :D:D 35 BRK 20
35 cyj 12
inşallah sizleride bir sonrakinde aramızda görebiliriz :) iyi tatiller....