yasemin abla benim yerime yazmıstı ama ben genede burdan teşekkür ederim herkese yeni girmeme rağmn iyidi kaldığım süre ama arkadaşım nedeniyle erken ayrılmak zorudna kaldım kusura bakmayın bi ddahaki sefere inş tekrar teşekkürler![]()
yasemin abla benim yerime yazmıstı ama ben genede burdan teşekkür ederim herkese yeni girmeme rağmn iyidi kaldığım süre ama arkadaşım nedeniyle erken ayrılmak zorudna kaldım kusura bakmayın bi ddahaki sefere inş tekrar teşekkürler![]()
Bende Teşekkürlerimi Iletiyorum Arkadaşlar.
Keyifli Bi Gündü.(HEPİNİZİN SAMİMİYETİNE HAYRANIM)
Bu Arada;
Kizim Gamze De Bi Daha Buluşmayi Yine Pazara (annemin Temizlik Yaptiği Gün) Ayarlasinlar Bende Toz Almaktan Kaçayim Diyor.
SİZLERİ çoooookkk Seviyoruz.
Iyiki Grande Punto Almişim
Iyiki Varsiniz
Iyiki Sizi Tanimişim..
Konu EAGLE SAİM tarafından (17/09/2007 Saat 19:30 ) değiştirilmiştir.
cok gusel bulusma olmus tebrıkler ..
bende dıdımdeydm 10 gun ordaydm bgn geldm ama net baglantım yoktu kısmet dıılmış![]()
gp buluşmasına ilkkez katıldım şunu sölüyim süperdi çok hoşuma gittiçok eğlendim fotoraflar süper grubumuz süper gplerimiz süper bide kestane şekeride güzelditüm arkadaşlara teşşekür ederim aldığım sticersı yapıştırdım resmini koyuyorum yapıştırınca içim rahat etti
bidaki buluşmada görüşmek üzere...
santim yamuk olmuş ama yinede güzel oldu
![]()
Buluşmada ben vardım ondan güzel geçti
Çok güzel bi gündü.16 arabaydık.İzmirin rekorunuda kırmış olduk.Kütahyaya gelmeden önce süper bi vakit geçirmiş oldum.Bowling bi harikaydı.
Resimleri daha bugün görebildim nete daha yeni girdim izmir'den uzakta
Sonuç olarak süperdi.Ya bitane çıkıntı adam olsun demi ya şu izmir grubundayok yok yok....
Kütahya Gediz'den herkese selamlar..
çaylak-fırlama
ablacım bayrama herkes hazırlansın smdiden tüm arkilerimiz ona göre plan yapsın..şimdiden kulaklarının bi ucunda bulunsun ramazan bayram buluşması yaparıkk bu dha dehşet bişi olması için elmzden geleni yaparıkk ,,,he o tarihlerde yagmur yagarsa halook gelmez : ))) araba ıslanır : )) nys güneşli bi vakit seceriz ...ozmandan önce net konusurukkk
çaylak-fırlama
çaylak-fırlama
bayramda ben de izmirdeyim ama arabasız![]()
ben onu bunu anlamam bı ankara izmir bursa bulusmalarına kesın ve sıddetle kendımı tavsıye edıyorum ve bunları gerceklestırıcem yapıcam ama kesın kararlıyım benıde ekleyebilirsiniz bıdakıne..
Konu SteinGP tarafından (18/09/2007 Saat 20:50 ) değiştirilmiştir. Sebep: yazım yanlışları düzeltildi!
tüh beee bende olmak isterdim ama sınava ankaradaydım hafta sonu yazık oldu napalım bidahaki sefere bayrama inşallah
başkan haluğa sinirli![]()
İmkansız bir gerçeklik değil, bir görüştür. İmkansız bir iddia değil, meydan okumaktır. İmkansız potansiyeldir. Geçicidir. İmkansız yoktur.
Muhammad Ali Clay
SEAT LEON 1.4 TSI FR + FULL LED + SUNROOF + 18"
kızarım tabi hala stıcker yok camda ne kıymetli camın varmış![]()
jasmıne dogru dıo sanırım![]()
Haluk sana başka sticker yok ona göre
Ne Mutlu Türküm Diyene!
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri