Daha önce de dediğim gibi rövanşı vermeye hiç ama hiç niyetimiz yok!!!
Bu arada Ozan çoktan Ankaraya geldi bile.Pataklamak için geç kaldın Yasemin Abla :D
Printable View
ozzy bu arada sen dayağı hakediyon bak. niye öyle sıkıyosa iste falan diyorsun oğlum. ben o kadar cadımıyım. arkadaşları korkutuyorsum bak izmir'e buluşmaya gelecekler. senin yüzünden vazgeçecekler. tmm biraz asabiyim. sizi pata küte dövüyorumda ankara'dan gelecek arkadaşlara bir şey yapmam canım :)
tabiki ben alabildiğim kadar alır, sana gönderirim sende bir zahmet ankarada isteyen ark. verirsin. :)
olsun ha ozan ha sen. sen nasılsa döneceksin kuzu kuzu. bende ozan yerine seni döverim canım kardeşim :)
Ben ne yaptım şimdi Yasemin abla.Hem Ozan'a ben cadımıyım Ankaradan gelecek arkadaşları korkutma diyosun hemde Ozan'ın dayağını bize atıcaksın.
Ben memnunum bu arada Ankarada.Hiç dönmeyebilirim.Dönsem bile senin iş yerinin ordan geçmem,geçsem bile son sürat geçerim.Buluşmalara gelmeyecekmisin diyeceksin şimdi.Valla dayak konusu daha söz konusu olursa gelmem :D
İmdattt :D
Kurtarın benii :)
gp buluşmasına ilkkez katıldım şunu sölüyim süperdi çok hoşuma gittiçok eğlendim fotoraflar süper grubumuz süper gplerimiz süper bide kestane şekeride güzeldi:) tüm arkadaşlara teşşekür ederim aldığım sticersı yapıştırdım resmini koyuyorum yapıştırınca içim rahat etti:) bidaki buluşmada görüşmek üzere...
https://img62.imageshack.us/img62/9834/dsc01303ll8.jpg
santim yamuk olmuş ama yinede güzel oldu:)
https://img50.imageshack.us/img50/1661/dsc01304ud3.jpg
Buluşmada ben vardım ondan güzel geçti :)
Çok güzel bi gündü.16 arabaydık.İzmirin rekorunuda kırmış olduk.Kütahyaya gelmeden önce süper bi vakit geçirmiş oldum.Bowling bi harikaydı.:grup:
Resimleri daha bugün görebildim nete daha yeni girdim izmir'den uzakta :(
Sonuç olarak süperdi.Ya bitane çıkıntı adam olsun demi ya şu izmir grubunda :) yok yok yok....
Kütahya Gediz'den herkese selamlar..
ablacım bayrama herkes hazırlansın smdiden tüm arkilerimiz ona göre plan yapsın..şimdiden kulaklarının bi ucunda bulunsun ramazan bayram buluşması yaparıkk bu dha dehşet bişi olması için elmzden geleni yaparıkk ,,,he o tarihlerde yagmur yagarsa halook gelmez : ))) araba ıslanır : )) nys güneşli bi vakit seceriz ...ozmandan önce net konusurukkk
bayramda ben de izmirdeyim ama arabasız :(
İzmir dışında olduğum için katılamadım, ama resimlerden gördüğüm kadarıyla çok
keyifli bir buluşma olmuş. yakın bir zaman da yine bir buluşma olursa katılmayı çok isterim.
ben onu bunu anlamam bı ankara izmir bursa bulusmalarına kesın ve sıddetle kendımı tavsıye edıyorum ve bunları gerceklestırıcem yapıcam ama kesın kararlıyım benıde ekleyebilirsiniz bıdakıne..
tüh beee bende olmak isterdim ama sınava ankaradaydım hafta sonu yazık oldu napalım bidahaki sefere bayrama inşallah
sen onu bir geç bakalılm allaha şükür yağmur çamur gezerim ben ama sen yanyana koymazsın kapıları açtırmazsın haaa bide şu varki arkacama daha stıcker bile yapıştırmadın her seferinde camım pis yok kolum ağrıyor yok kılım döndü yapıştırsana delikanlıysan :rambo:şu açık filtre olayına ne demeli olum deniycez takalım yok olmaz birsürü kıl tüy cvp ver lütfen:rudolph0:
başkan haluğa sinirli :D
kızarım tabi hala stıcker yok camda ne kıymetli camın varmış:pokey000:
Sen yağmur çamur geziyosun madem neden o zaman herkes yağmurda arabayı dışarı çıkarmaz Ertan Abi diyor :D
Ayrıca buluşmada seni de gördük.Kapıları açarken dikkat edin benim arabaya çarpmayın.Çarparsanız bende sizi çarparım diyen ben miydim.
Hava filtesini denettim ayrıca.
Stickerı da yapıştırdım canavar gibi oldu.
Başka cevapsız bişi kaldı mı :D
jasmıne dogru dıo sanırım :):):)