-
Arkadaşlar Canan'da şu anda sitede olmasına rağmen maalesefki düşüncelerini yazamıyor. benden rica etti ve bende aynen iletiyorum.
" İlk buluşmam olması nedeniyle biraz çekindim ve uzak kaldım. Yanımdaki arkadaşım nedeniylşe aranızdan erken ayrıldım fakat yinede sizlerle geçirdiğim saatler çok güzeldi. Herkese teşekkür ederim. Umarım bir sonraki buluşmada çok daha fazla zaman geçiririz."
-
bende orada olmak isterdim:spider: bi izmir buluşmasına gelmeye çalışacam ileride::p:
-
Alıntı:
gogigogi Nickli Üyeden Alıntı
bende orada olmak isterdim:spider: bi izmir buluşmasına gelmeye çalışacam ileride::p:
gidicein zamn haberim olsun... :D
-
arkadaslar cok keyıflı cokeylencelı bı gun gecırmısısnız sızlerle bırlıkte olmayı olkadar cok ısterdımkı resımlerden cok keyıflı oldugu ap acık bellı oluyo izmir koc ıyı bi bulusma gerceklerstırmısınız katılan arkadaşlara cok tsk devamını isterız ..
-
gercekten cok keyifliydi.herkes cok samimiydi.tesekkürler haluk fotolar için sana ii yolculuklar..
-
ya ablacım canan nie kendisi yazmıoda sen sölüyosun onun agzı dili kalvyesi mouse yokmu_??
neyse gelelim bugünkü buluşmanın güselliklerine herkese cokkk teşkkürlerimi iletiyorum tanıştıgıma cok memnun oldum,,,şhookk güzel bi gündü gezdik gördük eglendik cevredeki insanları şaşkınlıga ugrattık trafigi alt üst etmeden yol aldık şekil yaptık drift drag rolling va dha nice artistik hareketler yaptık..en önmlisi cok tatlı kestane şekeri yedik,ve fotlar cekildik ...
nice rekorlara kırıcaz dha fazlasını yapıcaz insallah ama bi ara pınarbaşı pistine cıkmamız lazım en az 20 kişi... : ))
-
Alıntı:
suleymanozen Nickli Üyeden Alıntı
ya ablacım canan nie kendisi yazmıoda sen sölüyosun onun agzı dili kalvyesi mouse yokmu_??
neyse gelelim bugünkü buluşmanın güselliklerine herkese cokkk teşkkürlerimi iletiyorum tanıştıgıma cok memnun oldum,,,şhookk güzel bi gündü gezdik gördük eglendik cevredeki insanları şaşkınlıga ugrattık trafigi alt üst etmeden yol aldık şekil yaptık drift drag rolling va dha nice artistik hareketler yaptık..en önmlisi cok tatlı kestane şekeri yedik,ve fotlar cekildik ...
nice rekorlara kırıcaz dha fazlasını yapıcaz insallah ama bi ara pınarbaşı pistine cıkmamız lazım en az 20 kişi... : ))
ebetteki kendi eli, mouse vardı süleyman 'da üyeliğinde bir sorum vardı. Sitemizin Yetkilisi sn. Erdi YıLmaz gerekli müdahaleleri yaptı ve sorun giderildi. bir sonraki cvp kendisi sana bizzat yazar. sen merak etme. :)
-
Haydaaa beni ekip bowlinge gitmişler :S:S:S
-
Alıntı:
OzzY Nickli Üyeden Alıntı
Haydaaa beni ekip bowlinge gitmişler :S:S:S
gelseydin kardeşim. sen erken kaçtın esas sen ektin bizi :)
-
bunlarda benden,,,slymnozn,,bazılarını çekmek zor olsa bile oldu isteyince oluooo
-
,slymnozn
-
Alıntı:
JASMINE Nickli Üyeden Alıntı
gelseydin kardeşim. sen erken kaçtın esas sen ektin bizi :)
Allah allah bitti hadi dağılıyoz dedin ya:dilcikartma:
-
yasemin abla işyerine gidlcek ordan kskya geçilcekti ama ben işyerine giderkene balçova dönüşünden döndüm hastahaneye gitmek zorundaydım kusura bakmayın artık..bidhaki sefere inşallah,,
hee bu arada canan'ın böyle bir problemi oldgunu bilmiyordum özür dilerim tavrım için ama sert bi ttavır degildi yanlış anlasılmasın sadece takılmak amacıyla yazmıstım...nys sorunda halledilmiş geçmiş olsun diorum...
bu arada bend bu ayın 23ünde afyona uçuyorum okul sebebiyetten...artık kalan yerden o tarihten snra af_yok memleketinde devam ederiz ama buluşmalra katılmaya çalışıcam...
-
Bowlingde rövanşı iple çekiyoruz. Bir dahaki sefere daha iyi oynayacağız :)
-
güzel buluşma olmuş bide izmir faktörü var tabi inşallah bi buluşmaya bizde ankaradan çıkıp gelip katılırız.
-
Çok güzel bir buluşma olmuş arkadaşlar! Tebrik eder ve devamını dilerim... ;)
Bu arada o sarı anahtarlıklar neyin nesidir? Ben de istiyorum! :D
-
Bu arada söylemeden olmaz
Ertan abi karizmayı bıraktı orda haberiniz olsun :D:D:D
-
ankara da izmir buluşmasına katılmayı düşünüyo gidicek olursa mutlaka haber versin... :D
-
güzel buluşma olmuş
edit0 eren olm ne beleşçisin Türkiyeyi beleş gezecen len
-
ne beleşi bea... :)
yakıt parası ikiye bölünür her zamn yalnız yolculuk yapmayı sewmiyorum nabıyım... :D