Alıntı egzo-evo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
foruma yeni üye olan ufuk kardeşimin de gelmesiyle forum.grandepuntotr ailesini iki kişide olsak temsil ettik ufuk kardeşim burdan birkez daha söyleyeyim tek kapı gp nin maşallahı var. umarım konuştuğumuz nazar boncuğunu bulabilmişsindir

dün talihsiz bir kazada yaşandı aslında yarış süresi içerisinde olmayan seremoni amaçlı çıkılan stand grande punto s2000 ler start verdikten sonra mitsubishi evo nun çok gereksiz bir şekilde stand üzerindeyken patiyle kalkmak istemesi sonucu üç parçadan oluşan standı motor gücü ve tekerleklerin dönmesiyle fırlattı attı. tabi stand üzerinde görevli olan bayan ve standın aşağısındaki bir görevli yaralandı. tam ufuk kardeşimle merhalabaşıp tanışırken oldu bu olay ve ister istemez keyfimizi
kaçırdı. karşıyaka da slalom yarışında ambulans hazır bekletilirken böylesi ulusal bir organizasyonda ambulansın olmaması sonradan gelmesi organizasyon işinin ne kadar önemli olduğunu bir kez daha gösterdi. sonradan öğrendiğim kadarıyla yaralıların sağlık durumu iyiymiş ayakta tedavileri yapılmış.

ulusal ve mahalli katılımcılarla birlikte toplam 60 aracı bir arada görmek yinede güzeldi.

"Ben sporcunun zeki,çevik ve aynı zamanda ahlaklısını severim. M.Kemal Atatürk"

Öncelikle söylemeliyimki okadar üyemiz olmasına karşın orada 2 kişi olmamız gerçekten çok ilginçti,fakat herkesin kendi görüşü tabii ama genede topluluk olmak isterdik..Bu arada seninle tanıştığımada çok memnun oldum abim çok teşekkür ederim hoş sohbetin ve aracım hakkında söylediklerin için,nazar boncuğunu da buldum tşk ederim ))) senin aracında maşşallahı var bebek gibi çil çil parlıyo..inşallah diğer arkadaşlarımızlada ilerleyen zamanlarda tanışma fırsatımız olur,herkese saygılar..