Alıntı oto izmir Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
kendisinle tanışmaya gerek yok her yerde forumuza hakaret eden bir şahıstır fiat türkiyenin facebook sitesinde kendi aracnın resimlerini altına yazmış forumumuza hakeret içeren sözlerini o yüzden bu kişi olmuş olmamış çok farketmez zamanında forumda bizlere hakaret etmiş foruma girmicem demiş değişik nicklerle foruma üye olmuştu sevmiyon niye geliyon üye oluyon devam etsin ...

bu da resmi
Facebook'a Hoş Geldin - Giriş Yap, Kaydol veya Daha Fazla Bilgi Al
'a sonuna kadar katılıyorum. Kendi kibir ve terbiyesizliği ön safhada olan birinin bizim aramızda yeri yok zaten. O kadar hakaretinden sonra o arkadaşla halen daha diyaloğa giren varsa da o onların kendi seçimleridir ancak ben bir selamını dahi almam.

Alıntı egzo-evo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
punto s 1600 ün pilotlarıda bu özel araçların gerçek maharetlerini görmek için etaplara katılmamı tavsiye ettiler ama cümbür cemaat evcek orada olduğumuz için imkan bulamadım. bir dahaki sefere kesin gözüyle bakıyorum.
Yarışı etap içinde izlemek ayrı bir keyif. Çünkü o muhteşem araçlar 3-5 metre önünden geçiyor ve daha onlar gelmeden motorun o muhteşem sesini duyuyorsun. İnanılmaz ötesi bir şey