ohh ohhh izmir - ayvalık olayına şimdiden katılım var.Ne yapsak acaba organizasyona başlasakmı şimdiden ?![]()
ok gizem bekliyoruz![]()
ohh ohhh izmir - ayvalık olayına şimdiden katılım var.Ne yapsak acaba organizasyona başlasakmı şimdiden ?![]()
GPTR Tekne Turuna ne dersiniz ?![]()
![]()
![]()
..an extensive current of wind, rushing great velocity and violence..
Çıtayı yükseltme hemen Daha sonrada uçağa binmek zorunda kalırız
Kavun+dondurma ve tostuda iyiydi dimi oranın
ertan abi yaşadın![]()
![]()
Ya Ayvalık bambaşka bi yer.. Herşey güzel orda.Ama tekne turuna çıkıp, koylarda denize girmek kadar muhteşem bişey olamaz.. Gerçi güzelim Türkiye'm de denize girilecek başka biçok harika yerler var ama..Olur da buluşabilirsek, kesin böyle bişeyler ayarlıyalım..!
..an extensive current of wind, rushing great velocity and violence..
Gecesi nasıl ayvalığın ?
aaaa olurmuy ya gece 3-4 yaparız saati uyumaya buluşmuyoruz..
Sabaha kadar eğlence![]()
Benim bu hafta sonu planladığım İzmir kaçamağı, bazı arkadasların VAN'a kaçması sebebiyle ne yazık ki iptal oldu arkadaslar.
Agustos başı gibi yıllık izine geldiğimde görüşmek ümidiyle.
Bu arada Ağustos başı yada ortasında ciddi ciddi bir AYVALIK buluşması yapabiliriz ..
bende temmuz sonu-ağustos başı ayvalık ta olcam ankarada tanışamadım henüz sizlerle ama ayvalık ta görüşürüz belki![]()
arkadaslar cok guzel bı gundu katılan arkadaslara tesekurler butun fandakı arkadasları bu etkınlılere beklıyoruz.
arkadaslar hepınızı kutlarım cok guzel bı organızasyon olmus bursa adına tebrık ederım
Ayvalık buluşması unutuldu mu arkadaşlar? Geçen hafta Ayvalıktaydım. Bu hafta tekrar gidebilirim. EEE ne oldu buluşmucaz mı?
Ben 13 Ağustos'dan itibaren oralardayım...![]()
bana uyar.İsterseniz ciddileştirelim bu olayı ?
çesme seaside iyidir![]()
seaside in devri kapandı ya![]()
Şimdi hangi Beach var Gökhan...
Arkadaşlar bana ikiside uyar. Ve eminim iyi de eğleniriz. Ciddileştirelim bence de...
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri