OOoooooooo mükemmel yaw arkadaşlar sizde bir buluşşmışsunuz pir buluşmuşsunuz maşallah yapılabilecek tüm aktiviteleri yapmışsınız helel akşam evlere gidilmedi herhalde sabaha kadar gezdinizmi buluşma sohbet bowling ohhhhhhh:
Hepinizi canı gönülden tebrik ediyorum
kötüyüm ben kötüyüm kötüyüm kötüyüm
İbrahim abi sen bakma onlara biz eğlencesine yaptığımız için puanlar öyle.Yoksa 157-166 puanlar öyle yani![]()
![]()
Muhteşem bi buluşmaymış..Özellikle pofuduk koltukların olduğu açık hava mekan harika.. Eminim Efe' de orda çok mutlu olmuştur.. Peki bişey sorucam, bowling faslı olurken Efecik nerdeydisakın arabada bekledi demeyin
![]()
![]()
..an extensive current of wind, rushing great velocity and violence..
amma çok resim çektirmişiniz yaw. güzel olmuş tebrikler
Çok teşekkürler arkadaslar..Umarım hepbirlikte karelerimiz olur
Gizem efeyi evine bıraktıkCanimiyiz ya biz arabada bbırakıcaz
![]()
Katılan ve bir şekilde katkısı olan tüm arkadaşlarla teşekkürler.
Şapkanın etrafındaki şerit ve tişörtte parlayan kısımlar renk katmış fotolara![]()
tebrikler güzel buluşma olmuş viva gp.....![]()
gercekten harika görüntüler hepnizi tebrik ediyorum yaşanana bütün olumsuzluklara rağmen hayatta ve burdaki dünyada aile olduğumuzu ve farklı olduğumuzu her zaman heryerde tekrar tekrar göstermemiz dileğiyle muhteşem dakikalar bu nlar ...
sizleri garaj bölümünde grande 1. sayfaya bekliyorum![]()
arkdaşlar çok güzel vakit geçirmişsiniz gelmeyi çok istedim ama olmadıtebrikler
Gizem Ben Hiç Kiyarmiyim Oğluşuma. O Evde Klima Altinda Serin Serin Dinlendi. Malum çok Yoruldu Yine![]()
Süper olmuş hepinizi tebrik ederim. İzmir in güzelliğinde sizlerin güzelliği bir ayrı olmuş.
bowling işi süper olmuş bence de ankara yazın yapalım bizde bol bol aman diyim..
hepinize teşekkürler arkadaşlar elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalıştık darısı sizlerin başına![]()
İmkansız bir gerçeklik değil, bir görüştür. İmkansız bir iddia değil, meydan okumaktır. İmkansız potansiyeldir. Geçicidir. İmkansız yoktur.
Muhammad Ali Clay
SEAT LEON 1.4 TSI FR + FULL LED + SUNROOF + 18"
gizemcim bende efenin kardeşlerini bekliyorum bu hafta içi doğucaklarmış alıcam bi tanekıskanma ama
![]()
İmkansız bir gerçeklik değil, bir görüştür. İmkansız bir iddia değil, meydan okumaktır. İmkansız potansiyeldir. Geçicidir. İmkansız yoktur.
Muhammad Ali Clay
SEAT LEON 1.4 TSI FR + FULL LED + SUNROOF + 18"
ya bende ıstesem bıtane banada yolarmısın yasem kardeş şu efenın kardeşınden??
Konu JASMINE tarafından (18/06/2007 Saat 15:40 ) değiştirilmiştir.
Süper olmuş darısı başımıza inşallah..
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri