%100 eminimki pazar günü saat 6 da forumun otoparkında değil 25 aracın konuşlancağı 5 aracın konuşlancağı yer bile bulunmaz :)
Printable View
%100 eminimki pazar günü saat 6 da forumun otoparkında değil 25 aracın konuşlancağı 5 aracın konuşlancağı yer bile bulunmaz :)
neden akşam ya?
bize her yer paris :)
kimseden ses yok?
sabah akşam kar yağmur farketmezz. Bravo her saat yürür.. =)
abi senin bravo yuda cok merak ediyorum :)
hasta işi eray :D
abart abart =)
gördüm fotolarıda canlısını görmek bi baska olucak :)
take off beyaz sky dome başka söze gerek yok :D
haddim olmayarak bir tavsiye foruma girişte ikeanın arka kısmı genelede bomboş oluyor millet mağzalara yakın diye hep ön kısımları tercih ediyor o yüzden ikeanın hemen arkası buluşmanız için gayet müsayit
arkadaşlar kasmaya gerek yok illaki yer buluruz.
fırat kardeşim bugünüde saymazsak sadece 3 gün kaldı. yerin durumuna göre arkadaşlar buluşma günü için program yapmak veya programlarını ayarlamak isteyebilirler.
listede yer açın gençler :D
1-jasmine
2-kraker
3-mert35
4-fireyhunter
5-nigthblue
6-(hasta işi)
7-axi
8-asil
9-aykut_1914
10-alfa 35
11-B-O-A
12-evoefe
13-LeoN48
14-uurknkc
15-edelsang
16-tonymontana
17-never
18-egzo-evo
19-siyahinci83
20-maceraci95
21-şfkbrtn
22-dised
23-ftp
24-ufuk_punto
25-SteinGP
26-SchweppeS
27- Atalayx
Haftaiçi dediğiniz gibi bomboş ama bu pazar daha ordaydım en arkaya kadar yükleme yerlerinin kamyonlarının yanaştığı en arkalara kadar fulldü.
Hatta o kadar doluyduki forum millet forumun dışındaki karşıdaki villaların arasına park ediyodu :D Sanmıyom pazar günü 25 kişilik yer buluncağını forumda. Tüm izmir oraya akıyor :)
geçen hafta pazar günü hafa güzeldi ve herkes dışarılara çıktı. ancak bu pazar soğuk olacak sanırım.