punto yıkama günceli![]()
arabayı yıkatmaya zamanım olursa yıkatıp gelicem yoksa gelmemen son kirli getirdiğimizde yediğim lafları tekrar yemek istemiyorum
![]()
punto yıkama günceli![]()
beraber yıkatalım araba gri oldu iiice![]()
ßenim SüRdüqüm hayaTın qeRi viTeSi yoq... qeÇmiŞimi Sadece dikiz aynaSından SeyRediyoRum
ben yarın cila atıyorum karabağlar sanayide![]()
panda 1.2 dnaymic
grande punto 1.3 active
fiorino 1.3 emotion
bravo 1.6 dnaymic
siz getirin benim kapıya hepsini tek tek yıkarım.
iç dış:1 çay![]()
müsait yer olsa bende dalıcam valla kardeşim
asil biz arabayı yıkıyamıoz sen cila dion canını cektiriyon adamın![]()
ßenim SüRdüqüm hayaTın qeRi viTeSi yoq... qeÇmiŞimi Sadece dikiz aynaSından SeyRediyoRum
ısparta misafir olarak katılabilir mi acaba baylar bayanlar???![]()
?+?=problem var
panda 1.2 dnaymic
grande punto 1.3 active
fiorino 1.3 emotion
bravo 1.6 dnaymic
Arkadaşlar buluşma yeri hala belli olmadı mı?
buluşmuyoruz galiba![]()
zaman azalmaya başladı yeri belirlemekte her açıdan fayda var arkadaşlar.
park yeri sıkıntısı da yaşayabiliriz pazar akşam forumda.
la ve ankara dan ömer le konuştum model arabayla ilgili. ikisi de yine sevindi ve heyacanlandı en az benim kadar. umarım merkezin kontrolünden sonra stoklarda vardır da elimize ulaşır sonra eray la ve sende dahil hepsini kapıştırırız
onun dışında pazar gününü bekliyorum sabırsızlıkla![]()
Daha bu pazar ikeaya gitcektim saat 18.10 gibiydi tam bizim buluşma zamanının saati yaniBornovadan gidiyodum üst çevre yolundan incem sağa doğru. Aman Allahım o ne trafik bildiğin çevre yolunda trafik olmuş sıralarca
İnanın o çevre yolundan ikeaya yarım saatte ulaştım bide yukardan gelen diğer çevre yolu var. Ayrıca arka taraf falan boş değildi ikeanın içinde inanın 15 dk yer aradım en arkalara gidiyom bakıyom heryer dolu yok böyle kalabalık en arkaları bile fullemişler. Ben tek arabaya yer bulamazken 25 kişi hayatta bulamayız benden söylemesi
Benim tavsiyem bornovada buz pisti yapıldı yeni onun otoparkı çok geniş ve boş bence orda buluşmalıyız![]()
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri