benim bildiğim kadarıyla gelecek 'ta
Printable View
saat 18.00 da forumda olacağım. DOBLO spec.
hadi bakalım beyler, ağlamayı bırakın da akşam efendi gibi buluşalım ikeanın yan tarafında, orda görüşmek dileğiyle..
safety car her zamankı gıbı orada buca tarafından gelecek arkadaslar saat 5 te otobana cıkarken acem market onunde bulusacagız aykut,,bulent gelecek varsa beklerız
ufak bir sorun nedeniyle gelmemle aranızdan ayrılmam bir oldu kusura bakmayın arkadaşlar bi dahaki toplantıya nasip kısmet olursa
35 EBN +18 albea power ;)
istanbul ekibi olarak 28 29 ocakta izmirdeydikte yaseminden baska kimseyi göremedim :))
mjet tokatlayan fire safety car:D
yine keyifli bir gece yine neseli insanlar izmir olarak farkımız bu :D aramıza yeni katılan arkadaslara ve birbirimize kırgın oldugumuz kamuran arkadasımıza davetimizi kirmadıgı ıcın tesekkur ederım.
Simdi gelelim asıl konuya oto ne olacak senin beni gecememe sorunun dıger 75 lıklerı saymıyorum bile. Bu arada 1.4 77lik gitmez diyenler el kaldırsın :D
yorum yapmıyorum gece güzeldi gelenlere teşekkürler :) bizim makinayı bilen biliyo jokey başkası olunca ...daha ne olsu 1.6 multijeti geçti... :)ufuk k ardeşimdir klasmanımız farklı yaza sürüngen yapca onuda ;)
fotoları alalım ustalar
izmirin farkı yine ortaya çıktı sanırım. bu soğuğa rağmen 20 araba civarı vardık. eray şimdi sıra sende fotolarla kanıtı:)
yine keyifli bir gece yine neseli insanlar izmir olarak farkımız bu :D aramıza yeni katılan arkadaslara ve birbirimize kırgın oldugumuz kamuran arkadasımıza davetimizi kirmadıgı ıcın tesekkur ederım.
Simdi gelelim asıl konuya oto ne olacak senin beni gecememe sorunun dıger 75 lıklerı saymıyorum bile. Bu arada 1.4 77lik gitmez diyenler el kaldırsın :D
Bulusmaya gelen bütün arkadaslar cok samimi ve sicak hepinizle tanistigima cok sevindim :) Daha nice bulusmalara :D
otto otobandadamı baskı vardı koltukta artık ogren
1.sisleri kapatmayla hp artmaz
2.3000 kmde bakım yapmayla hp artmaz
3.yayla falan hiç artmaz
4.sen beni ne dragta nede otobanda gecemiyeceksin :D
bu arada ufuk ınternetten multijet takaslı 1.4 77 duolocig bakıyormus :D
dıger arkadası soylemıyorum bile :D
herkezden beklerdim eraydan beklemezdim aşkımız bitti eray:D
EDİT:tüm izmir grubunun ayağına sağlık allaha emanet olun.
hahah sisleri kapa hp artsın :D
aaaa ben naptım yahu :)