mangal kangal her türlü :D
Printable View
mangal kangal her türlü :D
bu arada kangal köpek aldım 6 aylık dişi isim ne olsun arkadaşlar :D
FUNKY BENİM ALACAĞIM GOLDEN A BU İSMİ VERECEM ADAŞ OLURLAR :D
gerçi kangala uymaz dersen klasiklerden git mesala karabaş :D
tamam tamam buldum ŞAKA bir yana
şaka olsun adı
sasha koydum tuna abi :)
:)
can sen izmirdeki üyelere mail attınmı?Tüm izmire bağlı mail adresleri erdi veya ozandan alabilirsin msn den dosyadan direk kopyalayıp at kardeşim.
Kaçıran üzülürrrrrrrrrrr
tüm oy kullananlara özelden mesaj attım gökhancım :D
i love you :lol:
arkadaşlar carting pisti olarak çeşme otobanındaki yeri uygun gördüm..fiyat olarak net bişey yok kalabalık olduğumuz için gidince pazarlık edicez..araçları bi yere koyup 2 3 araca toplanıp gidelim diyorum daha iyi olur..ben kendi aracımı almaya gönüllüyüm çeşmeye giderken :D hadi bakalım...
+pistide gördüm gerçekten zemin baya iyi ve geniş bi alana kurmuşlar arkadaşlar..
o pistin tek kotu yanı donusunun taaaaaa urladan olması :) bana uyar arkadaslar...
farketmez hertürlü uyar bana arabaları kitleriz bi yerde ıordan bi kaç araba kaçarız.Ortak benzin maot vs. atarız oldu bitti işte ;)
pist nerde tam olarak...
nasıl urladan oluyo yaw
@ozan
pist çeşme otobanında çeşme yönüne giderken sağdaki shell benzin istasyonunda..
son kez bi liste daha yapalım beyler bulusmaya gelceklerden liste unutuldu ilk sayfalarda...
27 Mayıs 2007
jagar, kanzler, OzzY, zambrotta_1985
03 Haziran 2007
blackpunto35, Gkhan, SteinGP
10 Haziran 2007
, ErdeM53, escape2005, Halook!!!, KonusmaZ, toful,Fangio
17 Haziran 2007
dagored, dreamerdaddy, EAGLE SAİM, ELÇİN, JASMINE, muratde, taner35, woyzeck
24 Haziran 2007
emre, grandédrivér, , tempesty
3 Hazirana oy kullananlar ve zambrotta,Brvhgt 10 hazirana dahildir.
Jasmine,elçin de geliceklerdi bana söylemişlerdi yanılmıyorsam.Ümit abiden ses ytok.Sanırım yine biz bize olucaz.Hiç şikayetim yok vallaha süper vakit geçiricez :)
aynen gökhancım gelen geliyor gelmeyen kendi kaybediyor :D
ben 10 haziran gibi oy kullandım ancak programım değişti.bu nedenle katılamayacağım.ben antalyadayım.9 haziranda dönmem gerekli.
Arkadaşlar ben 8 Haziran akşamı Ankaraya gidiyorum.Bu sebepten dolayı 10 Hazirandaki buluşmaya katılamayacağım.17 Haziranda yapılacak olan buluşmaya katılacağım ama.10 Hazirandaki buluşmaya katılacak olan bütün arkadaşlara şimdiden iyi eğlenceler diliyorum...