hoşgeldin burak..karışıklık olmaması için herkes kendi kendini listeye ekliyor sende öyle yaparsan sevinirim:)
Printable View
hoşgeldin burak..karışıklık olmaması için herkes kendi kendini listeye ekliyor sende öyle yaparsan sevinirim:)
1-SteinGP
2-Blackpunto35
3-Fangio
4-Taner35
5-gkhan00
6-EAGLE SAİM
7-Zambrotta_1985
bu lıste ne zaman ve ne ıcın?
17 haziran için arkadaşlar ya go-kart olucak ya da paintball henüz karar vermedik..
Can 10 Haziran için deil mi bu liste bütün yazılanları okudum ilk tarihi 10 haziran diye karar vermiştik.Yanılıyomuyum?
sonra değiştirelim 17 yapalım dediler ama haklısın emir 10 Haziran olarak geçelim bunu..10 Haziran için arkadaşlar liste...
ben kendi adıma konuşayım ama 17 Haziran olursa gelemem Bütünleme sınavlarımın başlamasından bi gün önce artı Tuna abi nin de Gp si düğün arabası olucakmış öyle yazmış ondan okuyunca sorayım dedim...
bence de 10 Haziran güzel tarih Ümit abi Ertan da var sonuçta 7 yi geçeriz merak etmeyin :)
Emir aynı okuldayız abi benimde bütünlemeler var :)ayrıca elimden geldiğimce izmirli arkadaşlara özelden mesaj atıyorum..
listede 7 araba var oylara bakıyorum 25 kişi oy kullanmış bu 25 kişinin buluşmadan haberi olduğunu gösterir can koçum bak bakalım kimlermiş o 25 kişi at özelden mesajı LÜTFEN LİSTEYE KENDİ ADINIZI EKLEYİN diye ayrıca tarih uymuyorsa uygun oldukları tarihleri form a yazsınlar hazır önümüzde süre varken çekelim ayarı beri 14- 15 araba olalım ya
sonra stres oluyoz :D ha bu arada yasemin var onuda haberdar et eğer oy kullanmamışsa
abi mesaj atıyorum oy kullananlara teker teker ve listeyede kimsenin adını eklemiyorum herkes kendi ekliyor için rahat olsun :)yasemin abla gözünden bi operasyon geçirdi bu aralar ama gelmeye çalışıcak inşallah..ertan ve ümit abide gelir diye umuyorum 15i yakalıcaz için rahat olsun :)
+bütün oy kullanan üyelere mesaj gönderildi...
Normal 7 kişi olması 6kişi 10 hazirana oy atmış..
jagar, kanzler, OzzY, zambrotta_1985
4 16,00%
03 Haziran 2007
blackpunto35, Gkhan, SteinGP
3 12,00%
10 Haziran 2007
, ErdeM53, escape2005, Halook!!!, KonusmaZ , Fangio
6 24,00%
17 Haziran 2007
dagored, dreamerdaddy, EAGLE SAİM, ELÇİN, JASMINE, muratde, taner35, woyzeck
8 32,00%
24 Haziran 2007
emre, grandédrivér, , tempesty
10 Hazirandada buluşalım 17 hazirandada alla alla ya amma uzattınız :D
Ben kesin olarak geleceğimi yazamıyorum arkadaşlar.Finallerim 5 haziranda bitiyor ve benim ankaraya gitme durumum var ve eğer gidersem en az 1 hafta kalırım ki bu durumda buradaki buluşmaya katılamam.Eğer Ankarada olursam 10 haziranda oradaki buluşmaya katılmaya çalışacağım fakat Ankara buluşmasının listesine de adımı yazmadım çünkü gidip gitmeyeceğim kesin değil.Kısacası eğer finallerimden hemen sonra Ankaraya gitmem kesinleşirse eğer Ankara buluşmasına,gitmeyeceğim kesinleşirse İzmir buluşmasına katılacağım.İzmir buluşması 17 haziranda olursa eğer ve ben 10 haziranda Ankarada olursam Ankara buluşmasına ardından da 17 Haziranda da İzmir buluşmasına katılacağım...
tmm haluk görüşürüz mutlaka buluşmada ;);)
arkadaşlar ben 10 haziranda şehir dışında olacağımdan dolayı 17 haziran olarak oyladım
10 Haziran Go-Kart buluşması 17 Haziran 4.İzmir buluşması veya Ufak İzmir buluşması yapsak baya bi katılım olacak sanki..
eywallah o zaman senin arabayı çevreyim buluşmada :D
:lol:
tabiki abi ne demek benim arabayla takılırız dert etiğin şeye bak :)
carting de ekeyim sizide görün.Mangalda yaparız demi :)