aynen tuna abi :Dsen hiç endişelenme ben yeterince stresliyim olucak bu iş :D
Printable View
aynen tuna abi :Dsen hiç endişelenme ben yeterince stresliyim olucak bu iş :D
:D :D carting mangal ohhhh süper yaw
tmm abi 10 haziran olmadı 17 haziranda buluşalım ?
öncelik 10 haziranda gökhan diğer şehirlerle birlik olabilmek için :)gerçi 6 kişi sayımız ama..
yok be kanka adamlar 712638716361683681 kişi buluşucaklar biz 6 kişi :)
uyumu bozarız gerek yok bence :)
bakıcaz artık :)
17 haziran olursa benim punto gelin arabası olacağından opel astra ile katılırım
bence tarihten önce program belirleyim
tuna abi hayırdır gelin olmuş gidiyorsun??arkadaşlar ben ders yoğunluğumdan pek fazla takip edemiyorum ve malesef haziran sonuna kadarda böyle olucak sanırım ama çeşme otobanında benzincinin yanındaki geniş alana açılmış go kart bu cumartesi gidip fiyat sorucam boş olursam...biraz uzak olmazsa 2 3 arabaya toplanıp gideriz..
hala net bı karar ve program yok sanırm :s
program bu haftasonu kesin belli olur arkadaşlar fiyatları net olarak bi öğrenelim..
Arkadaslar siz en kötü kendinizi inciraltına hazırlayın.
fiyat 5 dk sı 8 milyon
10 dk sı 15 milyon.
Pınarbaşını çok övüryorlar ama kimsede pınarbaşından geçmiyor iyimi :)
bu arada illaki carting olacak diye bir şey yok arkadaşlar bunu değiştirebilirizde istediğiniz gibi paintball benim şahsi önerimdir bir saati 20 ytl kişi başı ve çok keyifli...
hahaha oda olur ya seçenekler çok vallaha :):)
İzmirin değeri bilinmiyor :)
Ben ayın 17 sine kadar anca gelirim izmire 17-24 farketmez..
Büyük ihtimal 17 si olucaktır.Bekleriz biladerim ;)
Ankarayı ornek almamız lazım sanırm artık..baksanıza mangal partılerı falan..bız bı de ızmır deyız valla heryer denız.....:(
:(
o zaman yüzmeye gidelim :D
izmirliler nhbr yaaaa nasılsınızz
cago biladerim nasılsın ya ? :)
arkadaslar var var yapıcaz merak etmeyiz siz her pazar bi aktivite düşünüyoruz o derece.
Mangal go-cart sinema vs.. ;)
haksız yere banlandıktan sonra tekrar aranızdayım!!! benide listeye ekleyebilirsiniz...