olm ryu nun oryuusudik çıkıyo ken ise daha öne atılıyo oryuuda
![]()
artık koparmış kendini zaten dicek bişey yoktu kelimeler kifayetsiz kalıyor sendeki bu kapışma aşkı karşısında![]()
olm ryu nun oryuusudik çıkıyo ken ise daha öne atılıyo oryuuda
![]()
----------CaptainCrax ------------
gün gelecek benimde puntom olacak
ken'in döner tekmeside daha uzun gidiyoduayrıca kıyafet stili daha güzel zaten kırmızıyı tek geçerim biliyosunuz
![]()
gençler kolay gelsin,sevgili ve fırat aranızda bir yarış düzenlemişiniz gayet güzel sizi taktir ettim(!) şimdi pazar günü kısmet olursa uygun bir yerde kapışacaksınız... benim için önemli olan müsabakanın sonu,illaki biriniz geçecek biriniz geçileceksiniz.şimdi ben geçilen sevdiğim kardeşimin mağlubiyetine mi üzüleyim? yoksa geçen sevdiğim kardeşimin galibiyetine mi sevineyim bilemiyorum? hani yarışta rakip farklı biri ve farklı bir marka araç olur sizi desteklerim ama bu aranızdaki yarış bence gereksiz...umarım yarış sonunda aklımdan geçenler gerçekleşmez.hani mevzu tavuksa, kfc den 2000 bp puanıma karşılık epey tavuk menüsü alacağım var pazar günü buluşup benim tavukları yiyelim...
Murat Abi, özetle maksat tamamen geyik, sonuçta gücü, torku aynı olan belli araçlar bunlar, muhabbet olsun, biraz makara yapalım. Yoksa yenen (ben) yenilen (Fırat) çok da önemli değilTavuğu da nasılsa Fırat alıcak, sen harcama puanlarını boşa
Sonuç ne olursa olsun kimsenin aşırı sevinmesine ya da üzülmesine gerek yok abi, biz yine aynı biz..
2020... Fiat 500L
2014... Alfa Romeo MiTo
2012... Lancia Delta
2009... Fiat G.Punto
biz sonuçta aile gibiyiz o yüzden bir sorun olmaz bencede olursa ben çözerimKFC yolları taştan
![]()
Konu sabanci tarafından (11/02/2011 Saat 22:17 ) değiştirilmiştir.
hadi bakalım ozaman.. ama galip gelenin aracını detaylı inceleyeceğim,hile yapan hükmen mağlup ona göre...
barichello gelecek abi hakemlik için, kusur bakma artık![]()
2020... Fiat 500L
2014... Alfa Romeo MiTo
2012... Lancia Delta
2009... Fiat G.Punto
valla ben onu bunu bilmem arkadaş atan galip yiyen malup![]()
şimdi pazar günü saat kaçta oluyo yarış ve nerede oluyo ?
fırat veya tan açıklama bekliyoruz![]()
Aynen ya saat belirlensinde herkesz işini gücünü ona göre ayarlasın... sonra vay işimiz vardı yok yetişemedik demesin kimse...![]()
_NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
Ben bir Türküm!!!
Ben;
Orta Asyadan Türeyen,
Anadoluda Büyüyen, Avrupa iclerine Yürüyen TÜRK´üm.
Ben;
Atillayi, Yavuzu, Fatihi var eden, krallari, imparatorlari kendisine Yar eden, Düsmanina dünyasini dar eden TÜRKüm.
Ben;
Damarlarinda asil kanin aktigi irkim, Benden bahseder destanim,Agitim,TÜRKüm,ben TÜRKüm,
taa iliklerime kadar MUSTAFA KEMAL ATATÜRK`üm!!!
Ya Siz Kimsiniz ???......____
bana her yol paris asil isteyene istediğini veririm![]()
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri