oy oy oy buda ne byle ortalık pek karısmıs bu yarıs benzınlerın tukendıgı zamana kadar surmez ısallh baslngıcı olupda fnısh ı olmyan bır yarıs olucak sanırım![]()
oy oy oy buda ne byle ortalık pek karısmıs bu yarıs benzınlerın tukendıgı zamana kadar surmez ısallh baslngıcı olupda fnısh ı olmyan bır yarıs olucak sanırım![]()
2009 1.4 8v 77 bg
evet arkadaşlar hani 2 tarafta yok ortada nerdesiniz![]()
Burdayız kaptan, oylama da sanki ayarlanmış gibi hep eşit gidiyor, yok böyle anket![]()
2020... Fiat 500L
2014... Alfa Romeo MiTo
2012... Lancia Delta
2009... Fiat G.Punto
Tek şık işaretleyenler tamamda üçünüde işaretlemek ne
Dark K ile Krakerçocuk:
34frt, 34ozkankurtuldu34, acRep, aliserhanuyar, anil34, brabus, ELOVER, emrequzel, erdiyilmaz, Ersal, EvoKoray, exixiz, GP COSKUN, GünahsizSeytan, JASMINE, krakercocuk, mert35, Mjet, nemss1306, never, NyhatShu, PLaTiNuN, punto35, Riddle, scarrow,Scottie
, Scratch, sedini, serkan86, tmac_fuat, trakya_, uLTRa GP, uraaal, vt_365, wepster, whitegold,
WiSTaRiA
, yolcu27, ZV 007
3947,56%
Red Storm ile Leon48:
34 BU 2694, abulbul08, acRep, ademtahir, akbiyik, alicons6, asil, atalayx, ato, axi, oto izmir, Coool, erdiyilmaz, erhan0677, FeyyazYavuz, hsyn28, isuldor, JASMINE, judas, Kriminal, Kronokrator, LeoN48, mahony, matushella, Mjet, Nyzsns,OzzY
, PeterPAN, pilotender, puntoaz, sabanci, Scratch, silentscream, skyline28, StrawBeeRy, takres, vedatx,
WiSTaRiA
3846,34%
Berabere kalırlar :
alpimmm, axiadam, cilem,Erdem Bozdağ
, erdiyilmaz, farukileri, izoci, JASMINE, kaptan_ahab, onorom, Scratch, sezerism, Tufan,
WiSTaRiA
, ykaya1983
1518,29%
Konu femoli tarafından (10/02/2011 Saat 15:08 ) değiştirilmiştir.
hakkaten ortalık daha fazla kızışsın diye özellikle yapılıyor sanki![]()
ayıp olmasın diye öyle yapmışlar![]()
![]()
haha, evet Hakan, oysa herkes senin gibi olup ortamı yatıştırıcı sözler söylese daha keyifli olurdu bu topic, öyle değil mi?![]()
![]()
2020... Fiat 500L
2014... Alfa Romeo MiTo
2012... Lancia Delta
2009... Fiat G.Punto
olabilir adem abi yada atmosferi biraz daha yükseltmek için
ben sadece aranızı bulmaya çalışıyorum yoksa senin lastiklerin daha yeni sen geçersin mutlaka +2hp kazandırır gibisinden şeyler söylemedim hiç![]()
ulen bütün izmirliler a oy vermiş ben ankaraya taşınıyorum arkadaş bu ne yaayıp ayıp
----------CaptainCrax ------------
gün gelecek benimde puntom olacak
fırat izmir'liler yarış günü lastiklerini keseceklermiş![]()
![]()
ben kırmızı kardeşliği için oy verdim fırat başka bir niyetim yok
yok adem abi kimse benim hemşerime bişey yapamaz![]()
Rekabet güzeldir...
I ' m c a p u l i n g . . .
Krakerim bisküvim senın favorı oldugunu bıldıklerı ıcın supriz kişiye oy vermişler ganyanı yüksek haliyle![]()
I ' m c a p u l i n g . . .
videoyu ben çekicem sabancıdan deneyimim varküfretmeyin video çekiyoz
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri