sen iyice hızlanmışım kardeşim bu iş böyle olmıcak sen bu hızla shell 'in petrol rezervlerini tüketmeden önce çıkartayım ben sizi fıratla![]()
ulen yoncalodi misin mamolodi misin, basmahaneye çevirdiniz lan topiği, konuyu saptırmayıp düelloya odaklanalım beyler.
2020... Fiat 500L
2014... Alfa Romeo MiTo
2012... Lancia Delta
2009... Fiat G.Punto
sen iyice hızlanmışım kardeşim bu iş böyle olmıcak sen bu hızla shell 'in petrol rezervlerini tüketmeden önce çıkartayım ben sizi fıratla![]()
kraxı getirin bana, bir haftadır grande punto göstermiyorlar bana, kapışmaya hazır olmam için![]()
![]()
2020... Fiat 500L
2014... Alfa Romeo MiTo
2012... Lancia Delta
2009... Fiat G.Punto
yaw bu kadar yapma kardeşim tamam bir lastik arabayı değiştirirde bu kadarda değiştirmez fırat 'taki lastikleride yabana atma![]()
şu cocugun anahtarini al da krax susturucu taktirsin arabasina![]()
Hem çekilmezim hem vazgeçilmez Allah başka dert vermesin
bırak kaptan allaşkına, baksana adam ortalıkta yok, kesin egr'sini, debimetresini falan temizlettiriyodur şimdi, nerdesin krax, baharatlıi sade, acılı, peynirli farketmez, çok fena yicem seni![]()
2020... Fiat 500L
2014... Alfa Romeo MiTo
2012... Lancia Delta
2009... Fiat G.Punto
çok tehlikeli sözler izmir böyle kapişma görmedi sizin için iki tane kiz getircem start versinler![]()
Hem çekilmezim hem vazgeçilmez Allah başka dert vermesin
kaç km den kaç km hıza kadar bu yarış 60-200 arası yapın sonu olmasın![]()
leonun yarış için yapılan analizi![]()
----------CaptainCrax ------------
gün gelecek benimde puntom olacak
üle fırat bu ne böyle![]()
![]()
![]()
Artık dayanamıcaz...Bende önden gidip yol açıyım bari![]()
I ' m c a p u l i n g . . .
lan krax, iyi güzel yapmışsın da before ile after'ı karıştırmışsın gibi geldi bana![]()
sesli sözlük çeşnili seni
![]()
2020... Fiat 500L
2014... Alfa Romeo MiTo
2012... Lancia Delta
2009... Fiat G.Punto
adamım hızlı yapmaktan ters yazmış olabilirz mesai saatindeyiz nede olsa..araya sıkıştırdıkama olsun anlayan anladı kaptan bruno
Walla ben fırattan korkuyorum yolları ağlatacak gıbı duruyor...
I ' m c a p u l i n g . . .
fırat resim bomba olmuşbu resimle olay iyice kızıştı artık sizi kapıştırmanın zamanı geldide geçiyor bakalım ın hız lastikleri a yardım edicekmi
![]()
Oyum fırat abiden yana olduKara şimşek daha bi hırcın duruyo (görüntüden kazanıyo) ama abide büyk bi vole vurup hepimizi şaşırtabilir sonucları bekliyoruz iyi olan kazansın
![]()
![]()
yapacaksanız yapın kardeşim çatlayacaz burada![]()
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri