olm bırkın şimdi triplexi villayı lale bahçesini.. :D:D:DBen yatar herkeze keyifli forumlar.... Onurcum rüyalarına dikkat et sende ok??:D:D
Printable View
olm bırkın şimdi triplexi villayı lale bahçesini.. :D:D:DBen yatar herkeze keyifli forumlar.... Onurcum rüyalarına dikkat et sende ok??:D:D
erencim rüyalarimdan çikmiyosun zaten kendime üç katli bina yaptiracam içine boy boy posterlerini koyacam hadi yat canım kardeşim sırtüstü sırt üstü yatma sakin :D:D
eren iyi geceler kardeşim :) onur benim posterlerimide ascakmısın o odalara :D
hakancim senin posterini değl heykelini yaptiracam odama :D
Leon tebrıkler kardeşim...
Gece gırmedık muhabbet koyulasmıs gene la beraber donduk aksam noldu nasıl yapmıs kaza?? bu arda onur bıde onume gecıp kırmalar felan yakısmıor kardesım bornovada yakalarım evonu fenaaaaa:D
Onur niyeti bozmuş walla..Hadi hayırlısı
güzel geceydi herkese teşekkürler palioya nazar değdi evin önünde karşımızda sağlık ocagı var önüne direk dikmişler araba koymasınlar diye yanaştırırken görmüştüm çıkarken farketmedik biraz bi daha kalktığımızda tampon ibrida sinyaller gitti sağlık olsun diyoruz
erenin araba tek söylencek laf süper nevruz abinin arabası bikere benzinli + 1100 kg erenin ise bravo 1400 kg civarı dizel + lastik tabanı geniş sınıf farkı var ama bravonun yol tutuşu çok iyi kazasız belasız bir gösteri oldu herkeze teşekürler a da geçmiş olsun..
smdi o vdeoları nasıl alıcaz bız bulent abıde baya vardı:D
yasemin hanıma ve arkadaşımıza geçmiş olsun.
leon bu kraker arkadaşla yenilirsen foruma girme diyemi anlaştınız yoksa yüzümü tutmuyor :D
:) Yok Orhan, dün gece forumdaydı, bugün yoğun olacaktı biraz, onu forumdan hiçbişi koparamaz. kfc alacak bana :)
takip edemiyorum.. ne oldu bu kapışma....
kardeşim kazanmış tebrik ederim
fırat kardeşimi tehdid etmiştim faydası olmuş :D
nevruz kardeşim ne o t-jet'in yeteneklerini göstermişsin :)
videoları bekliyoruz dört gözle.
geçmiş olsun kardeşim aradım ama açmadın... arkadaşlarında dediği gibi nazarlık olsun artık allah beterinden korusun... nevruz abi t_jet güzeldi hakkaten ama sakin bir zamanda daha faydalı bişeyler yapalım abi :D
abi seninde söylediğin gibi istediğin zaman bakarız sorun değil ama en kısa zamanda t_jet le narlıdere otobanında küçük bir gezintiye çıkalım :D
ayıp ediyosun gelirim demekle olmaz kardeşim gelceksin :D
eren hastayım sana kardeşim 3 yaşından beri :Ç :D
Videolar nerde kaldı ya bende gozukuordum orda 2 sanıye olsada:d:d:d
Leon kutluyorum seni arkdaşım iyi iş çıkarmışsın canlı olamadık ama ın sesi canlı çıkıyordu :D abiii 3 boy koydu var yaaaa :D
Fırat hiç siteye neyim gireyim deme sen artık wos wos cuların sitesine katıl gözüme gözükme :)
Yasemincim gece gecede seni rahatsız ettim bilmiyordum hastahanede olduğunu acil şifalar diliyorum ananene :(
abi tebrikler...(leon48)
yasemin abla acil şifalar diliyorum ananenize...
sanada geçmiş olsun kardeşim...inşallah çok büyük hasar yoktur arabada...
dün full çalıştım gelemedim:(...olcak ilk buluşmaya inşallah gelicem....olmadı ufakta bi buluşma yaparız kardeşim:D
mert ortami germe kardeşim 7 aylik mi doğdun sen.seni pistlerde değil dj kabinlerinde görmek istiyoruz takviye kuvvet olarak eren'i çağiracam haberin olsun :D olum hakan ne adamsin her yerden çikiyon olaylara karişma asil nerde bu arada asil seni bomba ir yere götürecem çamdibinde :D:D
götürdim götürdim çamdibine .....ahahahahah:w00t2000::w00t2000::w00t2000:
lan onur yine geldin saydın millete yoksun yine ortalıkta siyah evo'sunu sevdiğim :D
tebrikler sayın taşoğlu...
murat abi seni bu gün arayamadım bizim elemanın biraz işeri varmış pek görüşemedik yarın haber vericem unuttum sanma abi :)
HMJ plakalı insan sanal alemde düzgün konuş benimle :D