TJete dokunmaaaaa. Uzak dur mümkünse :) :)
Printable View
Devammmmmmmmmmmmmmmm.........:grup:
Hakan akşam keske otobanda benı gorseydın hasta oldum jantlarına ...Bak iki elım yakanda anladın sen
anladım abi anladım merak etme sen en kısa zamanda hallediyoruz :)
Ya nedir bu sürpriz olayı. Benim haberim yokken neler oluyor oralarda :D :D
abla adı üstünde süpriz :D
Nevruz abi nasılsın ?
Arkadaşlar ben ancak teşekkürlerimi iletiyorum; çok güzel bir buluşma oldu. Gayet sıcak bir ortamda hoş vakit geçirdik. Savaş Bey'i de tebrik ederim istanbul'dan kalktı geldi, bu da izmirli arkadaşları bir gün istanbul'a beklediğimizi gösteriyor.
Herkesin aracı çok güzel. Ben de her toplantıda araçlara baktığımda bendeki starjet'e bir el atayım diyorum ama çok uğraşmak lazım uğraşmıyorum. Bundan sonra araçsız buluşma yapalım :) biz de özenmeyelim..
Çok fotoğraf çekmedim, çektiklerimi ekliyorum. Kendi bilgisayarımı kullandığımda bir kaç fotoğraf ve çalışma hazırlayacağım 20-30 araç olduğundan nasıl dizebiliriz şeklinde :) Öyle olduğunda 5 dk'da 10'larca güzel fotoğrafımız olur :)
herkese saygılar, sevgiler.
Ertan sanada tesekkur ederım guzel sohbetlerın ıcın..Bidahakıne şu V yapmayı ögrenelım daha az zaman kaybederız... :D
gelen arkadaşlarımın ayağına sağlık,herzamanki gibi şen şakrak bir buluşma oldu,uzaklardan gelen dostlarımıza teşekkür ederim.yeni arkadaşlarla tanıştığımada çok menmun oldum.boynumdaki ip kısa olduğu için fazla kalamadım,cevap yazacaklara peşinen söyleyeceğim; zamanı gelince sizide göreceğiz...kaşla göz arasnda ısıtma bujisini nasl değiştirdin usta?eline sağlık... kemik kadro,artıkbiz bir aile olduk dışarı fazla para kaçırmadan kendi yerimizi açalım,kendi yerimizde daha sık buluşalım nedersiniz?...
elinize ayağınıza sağlık güzel geçtiği belli savaş abi nörüyon orda çık gel buraya özledik yaw :D:D:D
İkinizinde alacağı olsun. Bende Savaş ile konuştuğumuz sürprizi size söylemeyeceğim o halde :( :(
Teşekkürler Mert ancak Savaş artık bizim kadroya geçti :D :D
Ertan bir sonrakine W veya XYZ şeklinde sıralanalım. Araç başında 2 saat uğraştık ancak elinize sağlık çok güzel kareler çıkmış.
Bayram boyunca burada ama :D :D
hee ya selam söylemiştim ilettimi :D gelsede pasta cila yapsak t-jete biniyor çizik içinde yazık günah :D
aynen abla t-jet olduğu için saygımız var zaten :D
en son t_jet 'e dikey yapıcam ama benzinciyle aramız kötü :D
gerçekten park yeri pek sorun olmadı...
buluşmalara gelmiyecem demiştin ...karşıyaka için :) bir park yeri sözüne fikrin değişmiş ......
Ben Karşıyaka da buluşma yapmayacağım dedim. Buluşma sonrası Karşıyaka ya gitmeyecem demedim. Çünkü aramızdan ayrılan arabalar olmasaydı park yine sorun olucaktı...
Nevruz denemeden buna karar vermemiz mümkün değil taktir edersen. O nedenle sen ver arabayı biz bir deneyip görelim :D :D
Denemeden inanmayız Nevruz Abi, kandırıyosun belki bizi :D