Güzel toplantı için herkese teşekkürler, son anda katılan arkadaşlar son anda gelemeyenlerin yerini doldurdular. 20 ARAÇ VARDIK. Sevgili Kriminal'e de ayrıca teşekkür ediyoruz artık aramıza katılldığı için.
Printable View
Güzel toplantı için herkese teşekkürler, son anda katılan arkadaşlar son anda gelemeyenlerin yerini doldurdular. 20 ARAÇ VARDIK. Sevgili Kriminal'e de ayrıca teşekkür ediyoruz artık aramıza katılldığı için.
wallaha ablacım bu konu tartısılır :D
allahtan gordugum kadarıyla aramızda goz zewkımızı bozucak kımse yok :D tabı sız daha ıyı bılırsınız :D
son aNDA katıldımm ama cok guseldı gercekten
ewet ablacım neyse mıdye ve cıgkofteyı unutmadım ;)
cok afedrsın onlarda var tabıkı onlarıda unutmadım bıanda yazmayım dedım hepsını :D
Bostanlı olayı da kıyak oldu bu arada, eyvallah Mehmet fikir için.
Öncelik sırası,
Kokoreç, söğüş, midye şeklinde gidiyor son sıra çiğköftenin
kucuk bı onerıydı destek cıktıgınız ıcın ben tesekkur ederım
hay hay bana herturlu sıra uyar gun bıldırın yer ayarlamak kolay ;)
Banada uyar.
Bu arada flood yapmasan diyorum :D :D
Birleştirmekten yoruldum.
El alıskanlıgı yaaa :d
yawas yawas ablacım :d
:thumbs_up2:
Bak yine yaptın :( :(
Ya bıdaka ee neden oluyo nerde yanlıs yapıyorum kı ne yapmam gerekıyo ? Kafam karıstı bıan sımdı
Arka arkaya mesaj yazmak Flood'dur.
Yazdığın bir mesaja ilave yapmak istersen mesajının altındaki düzenle butonunu tıkla ve ilaveleri yaz. Bir kişinin yazdığı mesajı alıntı yapmak istersen alıntı butonunu tıklayıp altına yorumunu yazarsın.
Bir kaç kişinin yazdığı mesajı alıntı yapmak istersen çoklu alıntı butonunu tıklayıp altına yorumunu yazarsın.
ok devamı gelmezse sorun yok ;)
her zaman ki gibiçok güzel buluşmaydi gelen herkese teşekkür ederim.mehmet kardeşim bostanli fikri de iyidi teşekkürler bu arada yaş 22 mesaj sayisi 22 ne ayaksin olum :D
veee İstanbullardan gelip aramiza katilan savaş abimize de çok teşekkürler :)
Arkadaşlar hepinize tek tek teşekkür ederim bu guzel ortam için...
Çok degerli insanlarsınız sızınle tanıstıgıma memnun oldum...
Bir dahakı bulusmada görüşmek üzere..
Bunlarda benden :D
Savaş ama sürpriz olacaktı sakın sakın duymasın kimse :D :D
Aramızda olduğun için bende çok teşekkür ederim. Ayağına sağlık.
Ayrıca o güzel araca sticker yapıştırmakta ayrı bir zevkti :)
Mesajları birleşince sayı düştü. İlk buluşmada Mehmet'e uygulamalı flood dersi vereceğim zaten :) :) Yoksa tüm gün mesai yapacağız :)
benimkiler herhalde son parti:
devam..
Fotoğraf çekip, ekleyen arkadaşlar teşekkürler. Ancak diğer fotoğrafları da bekliyoruz :)
Ayrıca Gülümsemesini eksik etmeyen,gecemize renk katan Yasemin arkadaşımada Teşekkür ederim...
Üstte eklediğim 3. fotodakine benzer bir yaklaşımı daha önce Leman'da da görmüştüm, yeri gelmişken eklemekte yarar var :)
akşamdan beri öldürdü bu foto zaten. Onur arka silgeçine 5 tl benzin parası sıkıştıracaktı destek olmak için :D :D
Hahaha, Onur önce gömlek alsın kendisine :D :D
cok güzel bir buluşmaydı yine erken kaçtım :) fırat abi fotoğrafları yükle gelsin gönder gelsin :) bu arada katılımından dolayı günün en güzel insanı pembe gömleğiyle gönüllerimizde taht kuran yoncalodiye çok teşekkür ederim :D büyüksün onur :P
katılan herkese teşekkürler.... yüreğinize sağlık...
fotoğraflar için herkese teşekkürler deniz abi özellikle sana bana kıyak geçmişsin otobanda giderken :D gerçekten çok güzel bir buluşmaydı çok keyif aldım... :)
Yaw arkadaş bence yakışmış Onur'a pembe gömlek. Ayrıca sınırlarınızdan kurtulun artık. Erkek modasında da artık canlı renkler kullanılıyor. Gri, siyah ve mavi dışında da renkler görmek istiyoruz sizlerde :)
bende pembe gömlekle gelcektimde son anda vezgeçtim :D
benzin alsaydi adam ne kadan da düşünceliyim aslinda :D
önce araba kullanmayi öğren sonra abine saygili ol :D
sağol canım ben de seni seviyorum biliyosun :D
sağol yasemin sen de olmasan halimiz harap.evlenene kadan beraber alişveriş yapacaz :D
hakan bundan sonra pembe gömleklerle gelicez buluşmaya :D orandan geçiyor mu deriz :D:D
ya onur o muhabbet beni kopardı yanlız arabada bile güldüm eve geldim hala gülüyordum ya :D