sabah istanbuldan yola çıkıyorum.kısmet olursa akşam beraberiz arkadaşlar.
Printable View
sabah istanbuldan yola çıkıyorum.kısmet olursa akşam beraberiz arkadaşlar.
sağolun arkadaşlar :)
Buluşma tarihi : 13/11/2010 Cumartesi
Buluşma saati : 19:00
Buluşma yeri : Forum Bornova - İKEA Yan otopark
01- kraker çocuk
02- NyhatShu (cuma günü kesinleşmesi)
03- Sabancı
04- mert35(cuma aksam kesınlesır,cumartesı iş cıkışı bıraz gecıkmelı de olsa gelme ıhtımalım var)
05- Jasmine
06- judas
07- Kriminal (bostanlı öneriyorum)
08- edelsang(erken çıkabilirsem gelirim)
09- savagi
10- never
11- oto
12- evolodi
13- dised
14- Mert&İnan
15- vt_365 (karsıyaka bostanlı arası olsa degısıklık olsun burdada ege park falan var sonucta)
16- atalayx (geç kalmazsam katılıcam tercihim karşıyaka ama yer çokta önemli değil)
17- Brabus (c.tesi yoldan gelmiş olacağım,önemli bir işim olmazsa mutlaka katılacağım)
18- LeoN48
19-siyahinci83 (arayanlar çıkmazsa otururum bu sefer)
20-
21-
22-
Cuma günü kesinleşir demiştim, akşama eşimle beraber oradayız bir aksilik çıkmazsa... :)
arkadaslar aksam bulusmaya maalesef gelemiyorum.. birdahaki bulusmaya gorusmek uzere
izmirliler firesiz buluşun güzelce :D
tşkler nevruz daha iyiyim çok şükür dahada iyi olacağım biiznillah..
fireler varsa bonuslar da olmalı değil mi? operatormurat ve murat kaplan abilerimiz de bir sıkıntı çıkmazsa yanımızda olacaklar.
kardeşlerimi çok özledim,akşam buluşalımda şu özlemimizi giderelim....
Nihat daha çok yenisin. İleride ne demek istediğimi anlarsın. Biz önceleri 25 arabadan aşağıya buluşma yapmazdık.
Fire olsa da olmasa da fark etmez Adem'cim. Multijetler (Kemik kadro) hep olacak nasılsa :) :)
Yine her zamanki gibi güzel bir buluşma olacak şüphe yok.
E gelin artık yani usta. Bizlerde sizi özledik.
01- kraker çocuk
02- NyhatShu (cuma günü kesinleşmesi)
03- Sabancı
04- mert35(cuma aksam kesınlesır,cumartesı iş cıkışı bıraz gecıkmelı de olsa gelme ıhtımalım var)
05- Jasmine
06- judas
07- Kriminal (bostanlı öneriyorum)
08- edelsang(erken çıkabilirsem gelirim)
09- savagi
10- never
11- oto
12- evolodi
13- dised
14- Mert&İnan
15- vt_365 (karsıyaka bostanlı arası olsa degısıklık olsun burdada ege park falan var sonucta)
16- atalayx (geç kalmazsam katılıcam tercihim karşıyaka ama yer çokta önemli değil)
17- Brabus (c.tesi yoldan gelmiş olacağım,önemli bir işim olmazsa mutlaka katılacağım)
18- LeoN48
19-siyahinci83 (arayanlar çıkmazsa otururum bu sefer)
20-operatörmurat(buda benden olsun)
21-
Savaş geldi sag salim biraz dinlensin aksama görüşürüz
Bekleriz :)
gelmez miyim yoncacım, seni toto gibi yalnız bırakır mıyım!
güncel liste
01- kraker çocuk
02- NyhatShu
03- Sabancı
04- mert35
05- Jasmine
06- judas
07- Kriminal
08- edelsang
09- savagi
10- never
11- oto
12- evolodi
13- Mert&İnan
14- vt_365
15- atalayx
16- Brabus
17- LeoN48
18- siyahinci83
19- operatörmurat
20- kaplan
Sağol en sonunda doğru liste oluştu :D
hala işteyim.......çıkamadım...........bu gıdıslede cıkamıycam sanırım............ :S
.eylenceli bir geceydi
gecenin bomba gp'si
punto güzeli
kimler vardı...
listedeki herkes geldi sanırım baya kalabalıktık
Hatta fotoğraf cekimi için arabaları bir türlü yerleştiremedik tek kareye sığmadı
diğer resimleri merakla bekliyoruz...
biz erken ayrıldık sabah istanbula gidecez. Gurubun coğunluğu bornovada cay kahve içiyordur şu an
Çok eğlenceli bir buluşma idi, herkese teşekkürler. Ayrıca savaş ta misafirperverliğimiz için çok teşekkür ediyor.
Bir sonraki buluşmada görüşmek dileği ile iyi geceler
Bu aksam kı toplantıya katılıcaktım fakat babaannem rahatsızlandgı ıcın hastaneye gıtmek zorunda kaldım kusura bakmayın... resımlerı beklıyoruz.
bende erken çıkamadım bayram üstü malum bir dahaki sefere inş. cuma günü olsaydı katılabilirdim ama gün çok ters oldu ya :S kusura bakmayın
gece cok superdı gec katıldım ama cok guzel bı gece gectı bornova rotası benım teklıfımle bostanlıya cevrıldı :D tanıstıgım herkezle cok memnun oldum toplantıların dewamını umıd ederım
Çok süper bir geceydi. Yine çok keyif aldım, çok güldüm. Seviyorum sizleri dostlar. İyiki varsınız...
Mert, Bursa'lı GP'nin plakasını kapatsaydın keşke. Sahibi ileride üye falan olursa ayıp olmasın. Eğer aracın sahibi birgün burada olursa çok özür dileyerek söylemek istiyorum. Arkadaşım modifiye yapmadan orjinal hali ile bıraksaydın araba gerçekten çok daha güzel kalacaktı. Şeritler, çıkartmalar heleki o egzos arabanın tüm güzelliğini götürmüş.
:( :(
bir an için modifye zewkım kalmadı yanı