geçmiş olsun murat abi buluşmayı ın dükkana taşısaydık keşke
Printable View
geçmiş olsun murat abi buluşmayı ın dükkana taşısaydık keşke
olm ilahi adaletmi diyim ne diyim :D
Neyse ankaraya geldiğinde sana bir buluşma yaparız gönlün kalmasın ;)
şahidim, elimde Murat'ın anahtarla çekilmiş fotolarıda var, sonrasinda birlikte Cem karacadan tamirci çırağını dinliyoruz filan :)Alıntı:
operatormurat Nickli Üyeden Alıntı
Mustafa seninin ne işin vardı orda :)
geçerken uğradım:) saka bi yana arka tamponu geri çıkarken koseden biraz kırdım pztesi yine tayim
gecmıs olsun:)
valla ne yalan söyleyim. benim mazeretlerim sırasıyla denizin buluşmalara gelmemek için sıraladığı bahaneler. aksilik ya hepside cuma günü başıma geldi. :) yağmayıp gürlemenin tadı güzelmiş be... yalan yok....
uğurlama yapamadınız ama şöyle bir karşılama yapın.. efeler falan oynasın...
sonuçta 15 gün aramızda olmayacak..
Merhaba arkadaşlar kımseye gonul koymadım Yasemın sende dahılsın..Ben yalancıyım yanı bunu kastedıyorsun canın saolsun dedıklerıme ınanmazsın bundan sonra olur bıter...
Kendın soz verdın sımdıde bana laf atıyosun olsun varsın sen dogru ol ben yalan canın saolsun...
Deniz hoşgeldin. Sen olmayınca kimse bana sataşmıyor bu forumda. Bunun eksikliği içindeydim ne zamandır. Ben bugüne kadar onlarca buluşmadan sadece birine gelmedim çünkü gelecek bir buluşma yoktu. Herkesin işi vardı, gelemeyeceğini belirtmiş, deli gibi tek başıma gelecek halim yok herhalde.
Neyse beni bu kadar sevdiğini bilmiyordum. Yeni kankam sensin bundan sonra :) :)
Bu biraz logar kapağı gibi oldu .. Yok benim gözümden düştü adam ankaraya gelmiş buraya uğramamış ,, Kendi bilir bende ona uğramam :)