Ruyalarla işimiz olmaz zaten gercege bakarız..Buluşmalarda aktıf olalım arkadaşlar(ay bunu dıyen senmısın denızzzzz)
Printable View
Ruyalarla işimiz olmaz zaten gercege bakarız..Buluşmalarda aktıf olalım arkadaşlar(ay bunu dıyen senmısın denızzzzz)
Walla sorma abi mert geldi maskemi düşürdü van gölü canavarı benımmmmmmmmmmm
mert naaaptın sen ya bunun hesabını soracağım.....
benim hemen içmem lazım deniz,sen gelinceye kadar içeceğim....
Abi şimdi bizim köy serindir ortasından ırmak akıyor buz gıbı suyu var agacların altına oturup rakı içmezmiyim ben...Afıyet olsun abı...
Güncel listeyi alalım ..Yasemın murat hıc sesınız cıkmıyo vazmıgectınız?
Hadi bi git ya yeter olm bune sabah sabah :D
Şurda ramazana üj bej kalmış ne diyorsunuz :P
Mehmet walla sorma, murat abi soğuk bıra oldummu dayanamıyormus..
Akşamki buluşma sanırım iptal olmuş benım haberım yok ama arkadaşların sesı cıkmadıgına gore ben planlarımı ona gore yapıcam yınede konuyu acan abıme tsk ederım yagmasanızda gurledınız...
akşam mesai yapacağım için gelemiyorum:/
Fırat zaten kımseden ses cıkmadıgına göre iptal olmuşBende bırazdan cıkıcam zaten bı kac hafta aranızda olamayabılırım hepınıze saglık ve mutluluk dılerım.Hoşçakalın...
Kendine iyi bak yolda klimayı 16 larda acma 20 ideal degerdir üsütürsün sonra.asırı hız yapma radarın oldugu yerlerde karsıdan gelen kamyonlara dikkat et sellöktör yapıyolarsa yavaşla:D artık gece radarları var dikkat et özellikle sivas-kayseri yolunda.yolda mola ver yorulursan camı arada ac araba havalansın uykun kacar:D:D bu kadar nasihat yeter:D yolun acık olsun abi keyif alabilecegin bir gezme olması dilegiyle hoscakal.
Sonunda bi forum efsanesi daha son buldu....................:)::):):):):):)
tam hazırlanıyordum çıkmaya , ama müfettişler geldi teftiş var. gece sayımı var. araba serviste , arkadaşlarda buraya geldiler misafir. bide 3 gün yokum birdahaki sefere artık .
yazık oldu desenize uğurlamaya...
kimse gitmesin tek başına buluşma yapsın :D:D:D:D
operatormurat abinin arabası bozulmuş halen onla uğraşıyoruz ikimizde gelemiyoruz o yüzden
vallahi deniz ekmek çarpsın arabanın altından bişeyler koptu taydım yeni eve girdim...inanmazsan aeron nikli arkadaşımız mustafa da oradaydı ona sorabilirsin...