gonuşmayın ulennnn :D
Kim yengenin sözünden çıkmayan pehh :P
Printable View
gonuşmayın ulennnn :D
Kim yengenin sözünden çıkmayan pehh :P
Net değil hangi gün gideceğim ankaraya geleceğinde haber edersin ;)
ben tenekelideki arkadaşlara söyledim. bir davul birde zurna gelecek cuma akşamı saat 20:00 da bornova kipanın otoparkına. ee yaparsak janjanlı uğurlama olsun demi :)
biz genelde ikea nın arkasındaki otoparkta buluşuyoruz malum orası daha geniş ferah. tabi senin bizimle ilk buluşman olacağı için bilmemen doğal arkadaşım.
bu arada ben bizimkilere bir case açtırdım. sıraya aldılar sizin köyü baz istasyonu kurmak için. sanırım önümüzdeki hafta içinde kurulur. tam gün veremediğim için kusura bakma.
ne tarafta oturdugunu soyle oraya gelırız otoyolda bekleme olmaz
Cevre yolundan karşıyaka sapagını gecınce kıpa yönunde yamaçevler girişi var orda bulusabılırız..!!!
Alıntı:
inantok´isimli üyeden Alıntı https://forum.grandepuntotr.com/desi...s/viewpost.gif
biz genelde ikea nın arkasındaki otoparkta buluşuyoruz malum orası daha geniş ferah. tabi senin bizimle ilk buluşman olacağı için bilmemen doğal arkadaşım.
bu arada ben bizimkilere bir case açtırdım. sıraya aldılar sizin köyü baz istasyonu kurmak için. sanırım önümüzdeki hafta içinde kurulur. tam gün veremediğim için kusura bakma.
Ha bizim köyü siz biliyomuydunuz kı ?
hayır bilmiyorum ama yanlış hatırlamıyorsam Sivas'a gidiyordun. oradaki baz istasyonları kontrolü için ekip yönlendirecekler. eğer köyünün adını söylersen nokta atış yapabiliriz.
biliyorsun ki çekim gücüne oldukça önem veriyoruz.