hayırlı yolculuklar dileriz dilemesine de, istersen sizin köyün yakınlarına bir avea baz istasyonu kurdurayım bizim çocuklara söyleyip, hemen kurarlar. malum iletişimden kopmamak lazım. izmir forumu olarak sensiz birkaç gün ne yapacağız şimdi bizdaha tanışamamış olsak bile çok eğlenceli bir arkadaşa benziyorsun.. çorbada benim de tuzum bulunsun isterim
bu arada eşine de geçmiş olsun dileklerimizi ilet lütfen.
Toplanmaya fırsat olmadı bari uğurlamada görüşelim. Bu kez de yine son dk aksiliği çıkarsa umudumu keseceğim sayın kriminal.
2020... Fiat 500L
2014... Alfa Romeo MiTo
2012... Lancia Delta
2009... Fiat G.Punto
bu arada face'te Murat'la Mikrop'un fotoları yayımlanmış![]()
güzel bir hafta sonu olmuş
katılan herkese teşekkürler
özelliklede orçuna teşekkür
bende resimlere bakıyordum allah allah dedim ben bu adamı tanıyorum ama
bizim orçun abi değilmi diye düşünürken katılacağı bilgisini verdiği mesajını okudum
ayrıca yardımcı olan yaseminede ayrıca teşekkürler
bundan sonra onun adı yardımsever moderatör
Benim Sürdüğüm Hayatın Geri Vitesi Yok...Geçmişimi Sadece Dikiz Aynasından Seyrediyorum ; )
Arkadaşım İzmir'e geldiğinde gözümüz yollarda, kulağımız telefonda kaldı seni ve yengemizi göreceğiz diye ancak sen zahmet olmasın diye aramadın. Bizde zahmet olmaz. İzmir'e gelen tüm dostlarımızla elimizden geldiğince ilgilenip, yardımcı olmaya çalışırız biz![]()
Biz böyle bir EKİBİZ
![]()
daha durun bendede çoook foto var,hepsini burada sergileyeceğim ama hangisini yayımlamasam acabaaa?
Vallahi bende de varda onları özelden göndericem. Foruma daha fazla deşifre olmayalım.
![]()
![]()
Sağol teşekür ederim fıratçım...
Sağol Tolgacım.. İzmir grubuyla tanışmayı çok istiyordum ve kuşadasında tatildeyken bu organizasyonun yapılması harika oldu..Kendileriyle tanışma fırsatı buldum..
Çok Çok geçmiş olsun...
Esas ben teşekkür ederim...
Hafta sonu çok güzel bir buluşma gerçekleştirdik puntişim olmasadaİlk önce İzmir Yöneticimiz Yasemine ve diğer arkadaşlarıma kardeşlerime özellikle dostlarıma çok teşekkür ederimm... Dostlarım diyorum çünkü tüm GPTR forum üyelerini ben dosttan öte kardeşten yakın görüyorum..
Çok sıcak ve cana yakın karşılandım.. Hepinize tekrar tekrar çok teşekkür ederim.... En kısa zamanda da İzmir ekibini İstanbula davet ettim ve İstanbul Ekibiyle birlikte bekliyor olacağız onları..... Sabahlar olmasın yapıcaz.. 300 500 300 500 DİSCOOOOOOOOO![]()
Hatta benide aradılar o ara bursadaydım gidesim geldi yanlarına yasemin hanım ve orçun harikasınız arkadaşlar en ksıa zamanda görüşmek üzere tüm izmir ekibiyle... İstanbula bekleniyorsunuz o zaman hadi bakalım sabahlar olmasın yandan yandan çift camlardan ses gelcek sabahlara kadar![]()
![]()
![]()
Dünayaya geldigin zaman, sen aglarken çevrendekiler gülüyorlardı Öyle bir hayat sürki, öldügünde çevrendekiler aglarken,sen gülümseyerek ahirete gidesin.
Sivrihisar köprüsünün altından ankaraya dogru gıderken 150 mt sagda servis alanı var orda bulusabılırız ama uykusuz kalırsınız ve aksam o saatte kımse gelemez dıye tahmın edıyorum
Tesekkur ederım...Walla Avea baz ıstasyonu harıka olur gercekten boyle bır calısma yapma ımkanınız olabılırmı ?
Aksılık cıkmayacak gibi yinede temkınlıyım fakat umutluyum...
I ' m c a p u l i n g . . .
Sağol dostum.. Valla Trakya Grubunun Elebaşısı olarak İzmir Grubunu İstanbula davet ettim sabahlar olmasın diyeİstanbul grubu ile Trakya Grubu olarak bizi ziyarete gelenleri ağırlamaktan büyük bir onur duyarız.. Rakı balık taksim sabahlara kadar dans müzik veeeeeee KARAOKE BAR... Görelim bakalım kimin sesi güzel
Size bir akdeniz akşamlarını okurum varya mest olursunuz
![]()
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri