Bu arada az önce Nafiz Abi Sonax'tan ücretsiz boya koruma, motor koruma ve kaput filmi hediyesini benim kazandığımı söyledi. İyi ki dün buluşmaya katılmışım![]()
Bu arada az önce Nafiz Abi Sonax'tan ücretsiz boya koruma, motor koruma ve kaput filmi hediyesini benim kazandığımı söyledi. İyi ki dün buluşmaya katılmışım![]()
2020... Fiat 500L
2014... Alfa Romeo MiTo
2012... Lancia Delta
2009... Fiat G.Punto
bende varım
krimilan bey sırf sizi görmek için orada olup arkandan su dökeceğim.....
+1000
sen neymişsin be abi... bütün İzmir Geliyor uğurlamaya....
Eskişehir yakınlarından geçeceksen haber ver Eskişehir grubunu toplayıp çıkalım...
Valla ben konvoyu Karşıyakadan başlatırım Bornovada hepberaber uğurlar eskişehir ekibine dogru yollarız .....sizde sivastaki gp cilere haber edin ....Yanlış hatırlamıyorsam zeytinler buluşmasına gelen bir arkadaşımız vardı Sivasta öğretmen..... oda karşılarAnkarada büyük ihtimal Boskurt abi mükemmel bir karşılama hazırlar
VALLA HARİKA OLDU !!!!!
Toplanmaya fırsat olmadı bari uğurlamada görüşelim. Bu kez de yine son dk aksiliği çıkarsa umudumu keseceğim sayın kriminal.
2020... Fiat 500L
2014... Alfa Romeo MiTo
2012... Lancia Delta
2009... Fiat G.Punto
Sivrihisar köprüsünün altından ankaraya dogru gıderken 150 mt sagda servis alanı var orda bulusabılırız ama uykusuz kalırsınız ve aksam o saatte kımse gelemez dıye tahmın edıyorum
Tesekkur ederım...Walla Avea baz ıstasyonu harıka olur gercekten boyle bır calısma yapma ımkanınız olabılırmı ?
Aksılık cıkmayacak gibi yinede temkınlıyım fakat umutluyum...
I ' m c a p u l i n g . . .
bu arada face'te Murat'la Mikrop'un fotoları yayımlanmış![]()
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri