atalay adaş mert puntoaz hepsiyle bi iletişine geçeyim
Ara iste gorev senin![]()
ya var ya moderatör çok uyanık birşey demicem![]()
Bu birsey dememiş halin mı?
tamam ben hallederim izmirliler gelmezseniz puntonuzun citysi anladınız siz gelmeniz lazım bahane istemeyiz![]()
şu an kesin birşey söyleyemiyorum haftaya belli olur sağlıcakla kalın
01- Krakerçocuk
02- Jasmine
03- oto
04- k@pl@n (kesin değil %90)
05-
11 temmuzda kardeşim kpss'ye girecek, saçmasapan bi yer çıktı sınav yeri olarak, onu götürüp getirme durumu var. O nedenle listeye adımı yazmadım. Ama sanıyorum ki en kötü 2'den 3'ten sonra katılırım aranıza.
2020... Fiat 500L
2014... Alfa Romeo MiTo
2012... Lancia Delta
2009... Fiat G.Punto
heyoo ben geldim.
selamlar herkese..
ya arkadaşlar çok kötüsünüz en yoğun olacağımız haftada piknik olayını gündeme getirmişsiniz aşk olsun size ama yaa..
ya gelemezsek ne olacak?? bizim puntiş kardeşlerinden ayrı mı düşecek yani??
hımm.. bi hinlik düşünüp Merto yu kandırmak lazım.. gerçi o nereye olsa hop dedin mi gelir ya neyssse
bu arada şöyle güzel kahvaltı ile birleştirsek biz bu piknik olayını..
zeytinler tarafında olursa kaplan'lara gideriz cümbür cemaat:
abla zaten en önemli faktör olarak sizin düğün işini düşünerek, işden güçten katılamazsınız diye bu tarihi seçtik.yoksa daha ileri bi tarih düsünüyoduk..
----------CaptainCrax ------------
gün gelecek benimde puntom olacak
çok problem olursa 25 temmuz sabahı erkenden kahvaltı, öğleden sonrada mangal yaparız![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
sevgili günlüğüm;
bugün 24 Temmuz 2010 iznimin ilk günü. yakın bir arkadaşın düğününe gittik. güzelce oynadık zıpladık içtik çoştuk. nasıl olsa 1 hafta çalışmıyacağım için düğünden sonra kuşadasına geçtim. yarın pazar ve kalamakide güzelce deniz sefası yapacağım. umarım kahvaltı için eve gelen gelinle damat çok vurmamışlardır kapıya. evde olmadığımızı çabuk anlarlar inşallah. Allah onlara bir ömür boyu mutluluk versin![]()
![]()
![]()
![]()
Süpersiniz siz yaaa. Çok güldüm Allah sizide güldürsün emi![]()
![]()
hani nerde bu izmirliler o kadar adam nereye kayboldu
----------CaptainCrax ------------
gün gelecek benimde puntom olacak
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri