NE zaman yağdı?
panda 1.2 dnaymic
grande punto 1.3 active
fiorino 1.3 emotion
bravo 1.6 dnaymic
perşembe yagdı asil,araba buzlu buzluydu benim. Annemi ameliyattan almaya gidiyodum tahmini saati 12bucuk. Bucaya salladı baya vallaa
İyi geceler İzmirrr. 'ın diğer konuda dediği gibi soğuk havalarda enerji seviyemiz fazla düşmüş. Bu konuda kenarda köşede kalmış. birazcık canlandıralım![]()
E-bay dan bir abim aracılıgıyla California Scents kokusundan alıcam,ama ortak arıyorum izmir var mı alıcak benimle birlikte??![]()
valla nihat abi bende nasıl bir kokudur bilmiyorum açıkçası ilk defa denicem çünkü çok imrendirdiler,herkes çok övüyo bunu
Ben sakızlı ve çilekli almayı düşünüyorum. Eger 4 kişi alırsak 10 TL miş,izmir içi uygun yerde bulusur getiririm ben size. Sanırım sayı artarsa 8,75 e falan iniyo ücretiforumun ilk sayfasında ankaralılar organize oluyo hatta
İzmirde direk temin edebiliriz kasmayın ebayden. ben izmirde direk olarak aldım 10 mu 15tl mi ne
Bravo HGTurbo
Kaan
hatta takıldıgım baska siteden birinin ilanı
Detaylı Arama Sayfası[s]=5714905&b[securetrade]=1
Bravo HGTurbo
Kaan
abi 10 liralık şey için 5 lira kargo parası vermiyelim dedim ben,izmirde nerde var acaba?
Herkese merhaba İzmir![]()
merhabalar
havaya bakar mısınız ya dün haftasonu nasıldı şimdi nasıl. yarın daha da soğuyacakmış.
arkadaşlar yakında izmir buluşması yokmu? ben de katılmak isterim varsa...
bende gelcem bu sefer![]()
Merhabalar, foruma yeni katılan biri olarak tüm İzmir'li arkadaşlara ve forum selamlar.
hoşgeldin sende kardeşim senide görmek isteriz
varmı izmirde California Scents bulan
Captaİn Jack Sparrow
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri