Asla girmem aranıza ..Aman hayatta girmem...Bakın keyfınıze sız ben bakmıyorum![]()
abi niye aramıza giriyosun ya![]()
Asla girmem aranıza ..Aman hayatta girmem...Bakın keyfınıze sız ben bakmıyorum![]()
I ' m c a p u l i n g . . .
gideriz abi ayıp ediyon
yarın 5te ordayım haberin olsun![]()
Saat 7.30'u geçmemek kaydıyla çok sağlam bi kokocuya gitme teklie bulunuyorum, ilk yarımı yerken 2.'yi söyleme garantili bi yer, gerisini siz düşünün. Mekan da 2. sanayide.
2020... Fiat 500L
2014... Alfa Romeo MiTo
2012... Lancia Delta
2009... Fiat G.Punto
Saygıdeğer forum üstadı çok sevgili Onur kardeşimiz olmazsa zaten olmaz bu buluşma![]()
2020... Fiat 500L
2014... Alfa Romeo MiTo
2012... Lancia Delta
2009... Fiat G.Punto
Kokoreç'e bende varım.
O halde sen buluşma yeri ve saatini söyle bize. Bu arada sanayide demişsin o saatte adam açık olur değil mi?
Gideceğimiz yer cafe tarzı bi mekan, önceden geleceğimizi bildirmemiz halinde 7.30' kadar kokoreç bulabiliyoruz, müşterisi fazla olduğundan çok talep alan bir yer, kokoreç kalmıyor belli bir saatten sonra, eğer tamamsa yarın akşam için ben bir konu açayım.
2020... Fiat 500L
2014... Alfa Romeo MiTo
2012... Lancia Delta
2009... Fiat G.Punto
ben geliyorum yanlız saat 7 civarı yapabilirsek çok iyi olur anca çıkarım işten çünkü...
Fırat'çım çok ucuza gitmişsin yahu![]()
![]()
vay arkadaş eskiden premium markaydık karaborsaydık...düştüğümüz hale bak![]()
Eeee artık büyük markalarda satış stratejileri gereği kota doldursun diye böyle kampanyalar yapıyor. Asıl merak ettiğim bunlar orjinal mi fason mu?![]()
![]()
neyse arkadaş boşuna reklamcı deiliz..bi medya planlamasıyla bu iş tamamdır..bu satılanlar kesin çakmadır.merdiven altı ürünler ancak markamı nasıl kulllanırlar onu merak ettim sımdı..yarın özdilek'e mahkeme açıyorum
benim ürünlerim heyecan verir gaz verir kalori yapar
bunun renginde hayır yok
![]()
Aç kardeşim gelecek tazminatla bir punto daha alırız. İstersen o kraker fabrikasını alıp biraz daha renklendirebiliriz![]()
![]()
yılbaşında organizasyon yapcak mıyız?![]()
Yapalım mı? Yılbaşı gecesi için herkesin özel bir planı olabilir ancak birkaç gün öncesi veya sonrası için bir buluşma fena olmaz yani![]()
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri