Her zaman bekleriz. Bu forumda en sık buluşan ekip İzmir ekibi Atılım. Kapımız tüm arkadaşlarımıza açık
Tamam o halde Hakan. Sen azıcık yersin, tadımlık. Kalanını biz bitiririz![]()
çok teşekkür ederim yasemin abla...malesef diyetteyim zorunlu sebeplerden dolayı ama sen mideye getirirsen herşey değişebilir
![]()
Her zaman bekleriz. Bu forumda en sık buluşan ekip İzmir ekibi Atılım. Kapımız tüm arkadaşlarımıza açık
Tamam o halde Hakan. Sen azıcık yersin, tadımlık. Kalanını biz bitiririz![]()
artık çok geç midye dedin bir kere bir günlüğüne diyet yok![]()
Ule mıdyeyle dıyetmı olur hakan..Ye bosverrrrrr bıdahamı gelıcen dunyaya...
I ' m c a p u l i n g . . .
deniz abi haklısında yapmak lazım yoksa tartıya çıktığımda psikolojim bozuluyor hadi onuda geçtim son zamanlarda arabaya binince sola doğru eğik gitmeye başladı![]()
Tamam hakanım girmiyorum kilo problem degıldır aslında..
Eywallah hakanım ...Allaha emanet ol
hakan abi uyurken yaktığın enerji kadar yemek ye kesinlikle zayıflarsın.ama bazal metabolizmanı ölçtürmen gerek.
gerçekten bilimsel olarak kesinyaktığın enerji aldığın enerjiden fazla olduğu anda depodan gider.
Arkadaşlar selam,
uzun zaman oldu hep izmir'e geliyorum ama 1-2 günde döndüğümden haber veremedim...
4-5 günlüğüne geliyorum pazar sabahı. Görüşme yaparsanız ben de katılırım.
Bir de Fırat, 'la Face'te Karting muhabbeti olmuştu. Pazar az yağmurlu görünüyor ama hava durumu iyi olursa ben 1-2 arkadaş Pınarbaşı'na gidebilirim.
Karting yapabiliriz orada![]()
05 Alfa 156 1.6 Dist. (2004.10 - 2009.10) --- 09 Nissan Qashqai Tekna Exec. (2009.12 - ...) --- 06 Grande Punto Starjet (2010.05 - ...)
Belki bu yıl çok şeye kızdın...delirdin...kırdın...
Belki kendinden ödün verdin...savaştın...tek kaldın...
Belki aşık oldun...belki sevildin...belki terk edildin...
Belki aldatıldın, belki istenilmedin...kim bilir ...
Belki çok para kaybettin...belki işinden oldun...
Belki "ne yapıyorum ben yaa" cümlesini ard arda kurdun...
Her ne yaptıysan yaptın...bitti...
bu çok güzel bir yıl olsun tamam mı? ...buna sen de gayret et!....
gülmekten yanakların çatlasın..paranı koyacak cüzdan bulama...bankalar "yatırım" hesabın için telefonlarda kalsın...sağlık bedeninden aksın...aşk kalbini patlatsın...başarıların dillerde dolaşsın.....yastığa koyduğun kafanda "huzura" daha fazla yer kalsın....
2010 bitti... 2010 da haksız yere kırdığım üzdüğüm bozduğum dövdüğüm sövdüğüm herkezden özür diliyorum ki; Bu saydıklarımın hepsini 2011 de yapmaya yüzüm olsun...Hepinizin yeni yılı kutlu olsun.. Keyifli forumlar
_NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
Ben bir Türküm!!!
Ben;
Orta Asyadan Türeyen,
Anadoluda Büyüyen, Avrupa iclerine Yürüyen TÜRK´üm.
Ben;
Atillayi, Yavuzu, Fatihi var eden, krallari, imparatorlari kendisine Yar eden, Düsmanina dünyasini dar eden TÜRKüm.
Ben;
Damarlarinda asil kanin aktigi irkim, Benden bahseder destanim,Agitim,TÜRKüm,ben TÜRKüm,
taa iliklerime kadar MUSTAFA KEMAL ATATÜRK`üm!!!
Ya Siz Kimsiniz ???......____
bu bana bı arkadaşdan msj olarak gelmışti![]()
----------CaptainCrax ------------
gün gelecek benimde puntom olacak
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri