474 sonuçtan 1 ile 20 arası

Konu: İzmir & Ankara 13 Mart Cumartesi Deniz & Rakı & Balık Buluşma fotoğraflar eklendi ;)

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
    Yasemin ŞENŞATIR
    JASMINE - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İzmir
    Rengi
    Arizona Bej
    Plaka
    35 EF 585
    Edilen teşekkür: 4817

Biraz destan gibi olacak. Önceden kusura bakmayın diyorum. Tüm gün dışarıdaydım konuyu ancak okuyabildim fakat bu kadar yorum olacağını düşünmemiştim. İzninizle bir iki kelime de olsa affınıza sığınarak yazmak istiyorum.

Alıntı BuRaK-BG Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    konu canlı kalsın areamızda kalması gereken bazı komik özel fotoları lütfen aramızda tutmaya devam edelim.dimi yasemin hanımsanıırım sizde bana ait bi foto var
    Burak, söz verdiğim gibi foto bende ve daha sonra kullanmak üzere saklıyorum

Alıntı cou1986 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    herkeze merhaba resimler koyduk demişsinizde bizim olduğumuz akşamın resimlerini koyun esas sonraki gün aranızda buluşmanızı koymuşsunuz bizde bekliyoruz.bende bizi davet edenlere,tanıştığım saygı değer ağbeylere ve kardeşlerime ayrıca ,ilk defa katılan bir kardeşiniz olarak bizimle hiç ilgilenmeyip ayrılırken iyi geceler ,hoşçakalın bile demeyen yönetime sonsuz teşekkürler.
    Cemil'cim, öncelikle aramızda olduğun için teşekkür ederim. Restoran çıkışında tüm arkadaşlar ile vedalaştığımızı düşünüyordum. Eğer sana hoşçakal demediysem kusura bakma. Ben en son çıktığım için mekandan seni görmemiş olabilirim. Özür dilerim kardeşim.

Alıntı abinabi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    gideriz gideriz müslüm baba...
    benim canavarı bi boya şöyle pırıl pırıl olsun..izmir yolları özlemiştir şimdiden beni...hem yasemin hanıma ayıp olmasın...temiz temiz binsin benim arabaya...
    Pis temiz fark etmez. Bravo her zaman favorim (Dünden beri )

Alıntı 06kaymak Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ben de balıklıovayı sadece denız kenarı zannedıyordum 2 hafta sonra ksın ordayım...hem kızımı gorurum hem de kafa dınlerım
    Kesinlikle gitmeniz lazım Müslüm.

Alıntı 35KAPLAN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bak şimdi Mert alıntı yapınca birdaha okudum. Yasemin ben arabayı sözlemi aldım. lütfen hakkımla aldım
    Murat, Burak sana tamam dediği an anahtarı kapacaktın arkadaşım. Sözle aldı dediğim budur. Ya vermezse arabayı

Alıntı m€rt Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    zaten fotoğraf makinesinin kılıfı anahtar için özel hazırlanacak merak etme )))
    Bende hazırlanmışı var. Test edildi onaylandı. Anahtar tam oturuyor

Alıntı Hakan_vectra Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Biraz ankaralı arkadasları mısafır etme etkınlıgı olmus sanırım.İzmirli arkadaslarında katılmama sebepleri bu yuzden olabılır kanaatındeyım...Birde tarıh ve yer konusu uymamıs olabılır kimi insanlara..
    Açık konusmak gerekırse durum bundan ıbaret kımse darılmasın gucenmesın
    Alıntı Hakan_vectra Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Elbette kanaatlerimin arasına gırecektır..
    Her olumlu söz gibi olumsuz sözlerlede karşılaşmanız mumkun..
    Eger gelebılseydım bı kaç arkadasımı mısafır edecektım hatta bunu denizlede konusmustuk..
    Denizin nöbeti dolayısıyla gelememesı benım yogun çalışmamdan dolayı katılamamam buyuk kayıp olarak goruyorum.Tarıh ıcınde bı anket yapılabılırdı..
    Yer olarak zaten guzelbahce tarafındakı secenekler mevcuttu.
    Maddı olanaklarıda göz önune almamız daha gercekcı olur..
    Nitekım guzel bır bulusma buna kımsenın golge dusurmesıne ızın vermemız mumkun degıl.Canıgönulden calısma yapman yasemın olsun sen ol takdir edilecek bir husus..

Birde iletişimin daha profosyonel olması katılımı artıracaktır...

Saygılarımla.....
    Hakan, bu buluşmanın daha en başında Deniz'de vardı. Konu çok uzun bir süre önce açıldı. Hatta buluşma detaylarını görüşmek üzere bir ön buluşma yapıldı ancak Deniz o akşam son anda işlerinin olması sebebiyle aramızda olamadı. Forum genelinde buluşmalar ile ilgili konu açıldığında tarih, yer ve hatta gidilecek mekanda yenilecek yemeklere kadar her türlü konuda arkadaşlarımızın fikirlerini iletmesini istiyoruz ve bu şekilde organizasyonu sağlıyoruz. İletişimin profesyonelliği konusuna gelince bende cep telefonu olan arkadaşlara sms gönderdiğim gibi forum üzerinden de konuyu görmemiş olabilecekleri düşüncesi ile özel mesajda gönderildi. Yinede organizasyon konusunda eksiklikler olduysa ki mutlaka olmuştur çünkü ben organizatör değilim mükemmel bir organizasyon sağlayamadığım içinde özür dilerim. Bir sonraki buluşmalarda aktif bir şekilde bilgi paylaşımını ve bizleri yönlendirmesini tüm arkadaşlarımdan özellikle rica ediyorum.

Katılan, katılamayan tüm arkadaşlarıma sonsuz teşekkürler. Her anlamda çok güzel bir haftasonuydu...

2. Bu mesajı için 11 kişi JASMINE'ye teşekkür etti: