Arkadaşlar yarın saat 19:00'da Balçova Migros'ta buluşup, hep beraber konvoy olarak gidelim diyorum. Ne dersiniz?
Bu arada Murat restoranın yerini bende bilmiyorum. Basitçe tarif edebilirmisin?
Arkadaşlar yarın saat 19:00'da Balçova Migros'ta buluşup, hep beraber konvoy olarak gidelim diyorum. Ne dersiniz?
Bu arada Murat restoranın yerini bende bilmiyorum. Basitçe tarif edebilirmisin?
arkadaşlar görüşüp geldim restorantla yarınki sayımıza göre masaların düzenini ayarlatacağım. küçük çocuklar için iki adet çocuk sandalyesi mevcut. balıklarıda ayarlattım adet olarak sıkıntı çekmeyelim diye. sabah kahvaltısı içinde butarafa gelirmisiniz bilmem ama denize karşı isterseniz onunda menüsünü aldım.
bal kaymak
3 çeşit peynir
ahududulu lor peyniri
çemen
2 çeşit zeytin
reçel
salatalık
domates
biber
ve sınırsız çay... kişi başı 10,00.TL
yasemin hanım akşam üzeri isterseniz bende gelirim migrosa..
Altınkoza balık restorantgüzelbahçe seferihisar yol ayrımından urlaya doğru devam ederken altınoluk mandrasına gelmeden sol tarafta (sağ taraf zaten deniz)
Tamamdır Murat. Yeri anladım. Bir sorun olursa ararım seni. Bu arada gelmek istersen tabi sende gel. İstersen otobandan çıktıktan sonra göbekteki ışıkların orada da buluşabiliriz. Seni boşuna yormayalım.
nasıl isterseniz ben her kararınıza uyarım. karşı komşumuzu kaybettik. yarın öğlen cenazesi var 12-2 arası orda olacağım sadece ondan sonra boşum. yarın sabahta görüşürsek telefon açarsın. ben haber bekliyorum.
Ankara yolcularınada hayırlı yolculuklar diliyorum. Kazasız belasız güzel seyehatler....
Başınız sağolsun Murat. Allah rahmet eylesin. :(
Cenaze sonrası gelirsin herhalde değil mi?
yasemin hanım restoranın karşısı yani deniz tarafı boylu boyunca parketmeye uygun izmir yönünden geleceğiniz için deniz tarafına arka arkaya parketmek uygun olur gibi nedersiniz?
bir fotoluk kadar durabilir araçlar sonrası için ordan kaldırmamız lazım :) orası gece arabanın içinde biralama mekanı adaş. az çok bilirsin. keyifçilerin mekanını meşgul etmeyiz :)
yarın saat 19:00 da balçova migrosta mı buluşacağız ?
yasemin hanım urladan direk migrosamı yoksa restorantamı geleyim. murat park yeri varmı restorantın neresi uygun park için?
kendi park yeri var. deniz kenarı için şaka yapıyorum. istersek sıralı olarak ordada bırakabiliriz. restorantın arkasında parkınada bırakabiliriz. restorantın önüne yol kenarınada sıralayabiliriz. yarın orda karar verirsiniz..
yasemın hanım güzelbahce otoban cıkısında beklerım arkanıza takılırım tabı otobandan gelıceksenız eger
Tamam o halde otoban çıkışında buluşuruz. :)
Bu akşam harika bir buluşma daha gerçekleştirdik Ankara'lı arkadaşlarımız ile. İzmir'li arkadaşlarımızın katılımı oldukça zayıf olmasına rağmen inanılmaz güzel bir gece yaşadık. Bu kadar çok güldüğüm bir akşam daha olmamıştı. Katılan tüm arkadaşlara teşekkür ederim. Fotoğraflarımızı yarınki buluşma sonrasında ekleyeceğiz. ;)
organizasyonu düzenleyenlerin çabalarını gönülden tebrik eder,böyle güzel buluşmaların devamını dilerim.
çok güzel bir gece oldu gelenleri ayağına sağlık herkese çok teşekkür ederim otobanda bravo-doblo muhabbeti de ayrı bir hava kattı gp farkıda bu olsa gerek
Angaralı tüm arkadaşlara bu güzel geceye katıldıkları için, izmirli hemsehrilerime ev sahipliği yaptıkları için çok çok teşekkür ederim. her saniyesinde eylendiğimiz bir akşamdı. yasakları bozup alkol alsamda bide üstüne sarhoş olsamda + sevgili bozkurt abiye bütün gece laf yetiştirmekle uğraşsamda bitmesini istemediğimiz süper bir buluşmaydı .....
izmir ekibi sizide ankarada görmek isteriz :)
mükemmel bi organizasyon olduğu kesin, emeği geçen herkesin emeğine sağlık...