ya dostum bazende cokluk birazda ...luk oluyor be ..buda boyle olsun....ben accayip keyif aldım...inşallah giderek büyüyelim...izmire ve üyelerine teşekkürler...cok ısındım cok sevdim ben sizleri....
Elbette kanaatlerimin arasına gırecektır..
Her olumlu söz gibi olumsuz sözlerlede karşılaşmanız mumkun..
Eger gelebılseydım bı kaç arkadasımı mısafır edecektım hatta bunu denizlede konusmustuk..
Denizin nöbeti dolayısıyla gelememesı benım yogun çalışmamdan dolayı katılamamam buyuk kayıp olarak goruyorum.Tarıh ıcınde bı anket yapılabılırdı..
Yer olarak zaten guzelbahce tarafındakı secenekler mevcuttu.
Maddı olanaklarıda göz önune almamız daha gercekcı olur..
Nitekım guzel bır bulusma buna kımsenın golge dusurmesıne ızın vermemız mumkun degıl.Canıgönulden calısma yapman yasemın olsun sen ol takdir edilecek bir husus..
Birde iletişimin daha profosyonel olması katılımı artıracaktır...
Saygılarımla.....
izmirli arkadaşlarımızın sıcak ve samimiyeti bizlere yetti.keza çok büyük beklentiler içerisindede gelmemiştik,hem bizlere eşlik eden arkadaşlarımızla tanışmak hemde izmiri gezmek eğlenmek için gelmiştik.amaca uygun bir organizasyon oldu.gelmek isteyipte programı uymayan arkadaşlar tabiki olabilir,organizasyona katılmak mecburiyet değil zevk ve keyif meselesidir,kişisel tercihlere saygımız vardır.misafirlikten kasıt gün içerisinde bizlere eşlik edilmesi sanırım,çünkü yatılı olarak misafirliğe gelmemiştik,keza bizi ağırlamaktan mutluluk duyacaklarına eminim ama bu rahatsızlıgı onlara vermeyide biz istemiyiz.tekrar sıcaklıkları ve içtenlikleri için teşekkür ederim.
Burak;
Yıkılmadık ne bıcım bır söz ..
Ben bunu kastedıyor olsaydım daha farklı olurdu..
Ben ne ankaralı nede baska sehırden gelen arkadaslarımı yargılamadım...Misafir sözcugunun tanımını sözluklerde bulabılrsın...
Madem anlayamadıysan yorum yapma ıstersen abıcım olurmu...?
burakcım ankara ekibinin dusuncesi belli...arkadaş bizimle olabilseydi zaten oda anlayabilirdi...kuru kuru ot gibi uye sayısı artırmak afedersiniz ama ...surusuyle adam toplayıp govde gosterisi yapmak bize gore değil...ben herkesi isim isim tanımak , evime davet edebilmek yada evlerine misafir olabilmek isterim...bahanesi olupta gelemeyen arkadaşlarlada inşallah tanısırız bi gun...bence katılım az yaw bende gitmeyim diye bi dusunce olmamıstır...olmasında zaten...oyle dusunsek en basta biz gelmezdik değilmi...biz ankaralılar sizden fazlayız yuh size gibi bi dusuncemiz hic ama hic olmadı biliyorsun...ben ankaralı dostlarımla izmirdeki dostlarımı ziyaret ettim...herkese teşekkür ederim...
anlayadıgımdan veya yanlış yorumladığımdan dolayı bilginize başvurdum.izmirli arkadaşların katılmama sebebi ankaralı arkadaşları misafir etme etkiliği oldugu için olabilir diye bir anlam çıkıyor yazdıgınızdan.bu nedenle durumu belirmek istedim.yanlış yorumladıysa kendi namıma özür dilerim.ben yanlış yazdıgım cümlelerimi düzeltirim.dilerseniz sizde yanlış yorumlara sebebiyet verecek cümlenizi revize ediniz.teşekkür ederim:)saygılar
Yorum yapmayacaktım tekrar ama söz hakkı düştü..
Nabi bey ne sürüsünden bahsedıyosunuz az cok anladım ama sıze yakıstıramadım..
Ben burda gergın bır ortam yaratıyor isen su dk dan ıtıbaren uyelıgımı sılerım..
Ama her guzel söz kadar eleştiriyede acık olmalısınız biz zaten Ankarada dogduk buyuduk kabalık ettıysem herkesten özür dilerim...
Orda kalabalık olusturp gövde gösterısını kımlere yapacaktıkkı bu tarz bır dusunceye kapıldınız...
Ankaralı arkadaslara gösterılen ılgı ızmırdekı arkadaslarada gösterılseydı dedım...Hala arkasındayım söyledıklerımın...
Ne guzel gecmıs mutlu olmanıza bende sevındım katılamamak benım ıcın buyuk kayıptır dedım ıstemeyenın gözu cıksın :)
Hayırlı forumlar
Saygılarımla...
kurulan cümle yanlış anlaşılabilecek bir dizgide olmuş . bence çok uzatmayalım. zaten bizim yazılarımızda kullandığımız misafir kelimesinin anlamı sanal ortamda tanıdığımız ve muhabbet ettiğimiz kişilerin şehrimize gelmesinden ibaret. Elbetteki misafirlik böyle birşey değildir. Biz hiçbir şey yapmadık , onları hakkettikleri gibi ağırlamadık. Ama sanaldan reale dönen bu dostluk sonrasında misafir edilecek kadar güzel insanlar tanıdık.
bir dahaki buluşmalarda bir ay öncesinden açılan konuya eşlik edip bir fikir atıp katılmanı , mekan tavsiyesinde bulunmanı ve değerli yorumlarını bizlerle paylaşmanı diliyorum. bizler dostuz kelimeler yanlış dizilsede düşünceler düzgün olduktan sonra sıkıntı olmaz. keyifli sohbetin konusunu fazla değiştirmeyelim..
Önce resimler. Sonra da duygularımı ifade etmeye çalışacağım.
devam
Deniz olan memleketin hali de bir başka oluyor... :serenade:
devam
serdar abicim foto paylaşımlareı için çok saolun.:)gerçekten çok güzel oldu.eşinizede burdan tekrar mutlu nice yaşlar dilerim
devam
devam
son
resimler icin teşekkürler abi...herkese teşekkürler...