bencede nabi sen ayarla oltanı koy bagaja :) masada otururken bizim balıklar gelene kadar atarsın oltayı gelirse sorun yok gelmezse beraber bölüşürüz :)
bencede nabi sen ayarla oltanı koy bagaja :) masada otururken bizim balıklar gelene kadar atarsın oltayı gelirse sorun yok gelmezse beraber bölüşürüz :)
arkadaşım murat cep numaram 05322800822. yapabileceğim bişey varsa çağrı atın ben sizi ararım......
Angaralı arkadaşlar, abiler :) yarın bu saatlerde kahvaltıdan kalkmış olacağız. belkide çayları yudumluyor olacağız. İzmire , deniz havasına hazırmısınız :) Yasemin Hanımdan da kahvaltı için mekan ismi bekliyoruz .. ona göre nevigasyonları ayarlıyalım :P
Ekibin yemeklere en düşkün üyesi olarak bir kaç alternatif sunabilirim. :P
- Serdar abi Kordon'da kahvaltı demişti. Orası olabilir.
- İkea'da veya Forum Bornova'da da olabilir.
- Patlıcan veya Çiftekumrular'da diğer bir alternatif.
Siz tercihinizi yapın ben navigasyon ayarlaması yaparım :) :)
şahsi fikrimi söylüyorum ;
bornovayı istemem ki arkadaşlar Ankaradan geliyorlar betonların arasında karşılamayalım.
kordon olabilir denize nazır. ama mekanı yine sen seçecen.
diğer badılcan ve sahilevleri dolayları pek hoş olur kanımca. he olmadı yapın gene güzelbahçe deniz kenarı :)
Gece Allah nasip ederse, 3,30 da çıkacağız. Yol 7 saat sürse tahmini 11 gibi ordayız. Önce otele gidip üst baş değiştirilir sonra da kahvaltı yada çay alınır. Oraya gelince de planlanabilir. Bazen planlar tutmayabilir doğaçlama yaparız olur biter. :D
Kordon haftasonu çekicilerle kovalamaca oynamak için ideal :D. Şaka bir yana sabah erken saatlerde pek sorun olmuyor ancak saat 10:30'dan sonra epey bir sorun yaşarız. Malum tek bir park yeri için bile saatlerce turluyoruz. İşin sonunda ceza yemek olsa sorun değil de direkt olarak çekiyorlar. En güzeli açık hava, muhteşem gözlemeler eşliğinde Patlıcan olacaktır diye düşünüyorum.
Bu arada benim cep telefonum 0.506.513 63 01. Yaklaştığınızda haber verirseniz sizi karşılarım ;)
patlıcan uyar.. bu arada yasemin hanım ; son ve net sayıyı sizden alabilirmiyim ?
Yaw bakıyorum meteorolojiye cumt pazar hava kapalı veriyor. Ne şans bizimki güneşi göremiyeceğiz galiba. Yağmur olmasın da ona da razıyız aslında.
yağmurda deniz kenarında yürümekte güzel olur abi. varsın yağsın, maksat muhabbet değilmi???
Serdar abi burası İzmir. Boşuna dememişler İzmir'in havasına güven olmaz diye. Dünyağmur vardı. Sabah ciddi yakan bir güneş şimdi hafif kapalı. Her an herşey olabiliyor maalesef. Yine de keyifli zaman geçireceğimize inanıyorum. Havalar nasıl olursa olsun bizim havamız güzel olsun ;)
Murat kişi sayısı listedeki gibidir diye tahmin ediyorum. Bana gelmiyorum veya geleceğim diye bildiren olmadı. Ancak birazdan tekrar sms gönderip onay alırım arkadaşlardan. Sana hemen bilgi vereceğim.
Çöl bile olsa ,dostlarla olur cennet.İster hava yağmurlu olsun ister karlı önemli olan bizim havamız ki o da günlük güneşlik görünüyo...Gerçi katılım umduğumuzdan az oldu ama belki böylesi daha iyi olur samimi bir hava yakalarız.Serdar babanın da belirttiği gibi Ankara ekibi olarak sanırım öğleye doğru İzmir de oluruz.Artık öğle yemeği mi olur brunchmı olur bir araya geliriz.Ne demişler misafir umduğunu değil bulduğunu yer.Gönüller bir olsun yeterki...
Yasemin hanım biz önce karşıyakaya öğrt evine gideriz sanırım yerleşir değişiriz ben izmir i biliyorum siz zahmet etmeyin.İsterseniz bir noktada buluşuruz veya uygunsa öğretmenevinde buluşuruz.Yinede belkaveyi geçince ben ararım sizi.
Ögretmen evı bana yakın ben oglen sanayıye gıdıcem ama:(
Benim için fark etmez Gurur Abi. Yarın konuşuruz ortak bir yerde de buluşuruz veya ben oraya da gelebilirim. Tüm yola çıkacak arkadaşlarıma hayırlı yolculuklar diliyorum. Kazasız, belasız, cezasız buluşmamızı yapalım.
Deniz, senin kişi sayısı ne olacak? Ayrıca balık tercihinizi de henüz belirtmediniz. Murat bu akşam haber verecek restorana. Cevap verebilirsen sevinirim.
Murat, görüşmemiz üzerine arkadaşlara sms gönderdim. Durum aşağıdaki gibidir.
- krakerçocuk (Henüz cevap gelmedi)
- JASMINE (Balık türü fark etmez)
- denizasil (Cep tel bende yok. Msj atamadım)
- 35KAPLAN (Yemese de olur :) )
- mert&inan (1 et + 1 Levrek + 1 Çipura)
- Axi (Kesin değil)
- MGRAF ( Katılmıyor...)
- Atalayx ( Sorun yok. Balık türü hakkında cevap gelmedi)
- (Cep tel bende yok. Msj atamadım)
- Nafiz + Pınar (Henüz cevap gelmedi)
- cou1986 (Balık türü fark etmiyor)
- operatormurat (Cep tel bende yok. Msj atamadım)
Güncel bilgiler bunlar. Değişiklik durumunda tekrar bilgi vereceğim.
arkadaşlar ben bir saat sonra Altınkozaya gideceğim. ortalama 20 kişi diyorum. 5 levrek + 15 çipura diyeceğim. ilave olacak yada sonradan fikir değiştirecek olursa çipura konusunda sorun yaşamayız. orda isteyen istediğini yiyebilir. ne yicem, ne söyleyim, nasıl yapayım, senne yedin ben ne yedim sorunu olmasın diye menü seçeneğini sunduk. ama seçim oraya oturduktan sonra kişisel olarak değişebilir. köfte türü şeyler mevcutmuş. 1 saat sonra Altınkozaya gidip geleyim ayrıntıları size bildiririm. Restoranttan yana sorun yok kişi sayısı nekadar artarsada sorun yok.
yasemin hanım 05322800822 cep no. yarın kesin ben eşim ve ufaklık geliyoruz. beni unutmayın urladan geleceğim.....