arkadaşlar konuyu ben açtım ama gelemiyorumpazar günü vatan computer'da mesai yapıcam halbuki gelmeyi o kadar çok istiyordum ki
![]()
evet benim aracımın ikinci buluşması olucak ama.. ufak tefek değişiklikler oldu bunlarıda göz önünde bulundurursak HIZLI KARŞIYAKA'lı nın ilk buluşması...++ bir de izmir yahu neden yine uyku modundayız hani ertan, hani nafiz abim, hani engin abim olmuyor böle......
![]()
arkadaşlar konuyu ben açtım ama gelemiyorumpazar günü vatan computer'da mesai yapıcam halbuki gelmeyi o kadar çok istiyordum ki
![]()
İnşallah pazar günü aranızda olucam, eşimde çok istiyor ama hastalandığı için katılamayabilir. Yanımda Mgraf Musti'yi de getircemBugün Elma Şekerini bir yıkayayım
Sezgin'cim ön panjur için verdiğim sözüde yerine getircem inşallah. Folyoyu yanımda getiriyorum
![]()
GP in mirror is faster than they appear !
01-blackpunto35
02-vedatx
03-aguş
04-Punto35
05-Jasmine
06-mosheu ( büyük ihtimalle)
07-ED 088
08- Rigel
09- Byrvo
10- onur1907
11-EAGLE SAİM VE GAMZE (BURAYA BÖYLE YAZMAYI ÇOK İSTERDİM***İYİ EĞLENCELER,,BİZLERİ UNUTMAYIN
)
Ertan ve Nafiz'e ben bilgi verdim. Ertan AÖF sınavı için dershaneye gidecek olsada birkaç saat bizimle olabilecek. Nafiz ile tekrar görüşürüm ben.
Saim abicim, biz ne seni, ne de Tülay ablam ve Gamze'ciğimi unuturuz. Ankara Grubundaki arkadaşlarımızın bizim yokluğumuzu aratmayacağına eminim. Yaz tatilinde görüşmek üzere diyorum.
01-blackpunto35
02-vedatx
03-aguş
04-Punto35
05-Jasmine
07-ED 088
08-Rigel
09-Byrvo
10-onur1907
11-Genius & Mgraf
Konu JASMINE tarafından (28/03/2009 Saat 19:20 ) değiştirilmiştir.
Arkadaşlar önümüzdeki hafta hem ablamın evleniyor olması hem de sınavlarımın başlıyor olması sebebiyle aranızda olamayacağım,şimdiden iyi eğlenceler dilerim![]()
İmkansız bir gerçeklik değil, bir görüştür. İmkansız bir iddia değil, meydan okumaktır. İmkansız potansiyeldir. Geçicidir. İmkansız yoktur.
Muhammad Ali Clay
SEAT LEON 1.4 TSI FR + FULL LED + SUNROOF + 18"
Arkadaşlar bende yarın aranızda olmak istiyorum ilk kez bir toplantıya katılacağım inşallah çok heyecanlıyım![]()
tabi cem ne demek her zaman bekleriz biz çok büyük bir aileyiz... eminimki çok ama çok keyifli olucak yarın... şimdiden heyecanlandım hem vallahi hem billahi kız arkadaşımı ekiyorum yarın için...))
01-blackpunto35
02-vedatx
03-aguş
04-Punto35
05-Jasmine
07-ED 088
08-Rigel
09-Byrvo
10-onur1907
11-Genius & Mgraf
12-thebligth
saatlerimizi ileri almayı unutmayalımsonra sorun çıkmasın buluşma saatinde
sezgin abim yarın sabah oy kullanıcam sonra telefonla görüşelim kız arkadaşımı ekliyorum yarın için derken ne kastettin abi çok merak ettim valla
can ablan için mutluluklar sınavdada başarılar dilerim kardeşim bidaki buluşmaya gel artık özlettin kendini
engin abim buluşmaya kesin gel abim yaa şu gp musicedtionı merak ettim
valla maşşallah abi süper olmuş kazasız belasız dinle
![]()
Konu punto35 tarafından (29/03/2009 Saat 01:19 ) değiştirilmiştir.
slm arkadaşlar.bende geleceğim inşallah.zor bir güne denk getirmişsiniz ama...
evvet son listemiz....yokmu arttıran hadi bakalım...bu arada anılım kız arkadaşımı ekiyorum derken yarın normal şartlar altında pikniğe gidecektik ama ben yatırdım o alışveriş'e bende GPTR kardeşliğine...
hadi bakalım....
01-blackpunto35
02-vedatx
03-aguş
04-Punto35
05-Jasmine
07-ED 088
08-Rigel
09-Byrvo
10-onur1907
11-Genius & Mgraf
12-thebligth
13-nafiz
Anladım abi gptr aşkı başka yaaabütün işler iptal edilir arabaya binilir ve buluşma yerine gelinir
abim yrn öğlen beni arayabilirmisin planı yapalım
![]()
tamam abim yrn buluştumuzda ben onura msj atarım onunlada haberleşiriz yarın için detayları konuşuruz abicimiyi geceler diliyorum
yarın BVE'nin yan koltuğundada olabilirim telefonlaşalım yarın abim
Ben şimdi çıkıyorum oyumu kullanıcam ondan sonra sezgin abimle balçova migros otoparkındayız görüşmek üzere
Konu punto35 tarafından (29/03/2009 Saat 13:13 ) değiştirilmiştir.
Buluşmaya 2 saatten az kaldı, bu güzel Pazar günü hep birlikte keyifli zaman geçireceğiz inşallah...
35 CDF 73 şimdi oy kullanmaya gidiyor İzmir Üniversitesine sonra da kardeşleriyle buluşmaya Balçova Migrosa geliyor![]()
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri