allah razı olsun..
napmamız lasım pekii gezi için ne gereklii gibi şeyler hakkında bilgim olursa ya da abi sen bişeyler anlatırsan sewnrm
şu var yani adımızı verip sora bi sorun çıkarsa ayıp olurr siz bilgi verin bnde bakyım olursa tmmdır yani ..
1. sayfada bilgiler var. Ama yapman gereken özel birşey yok. Listeye adını yazdırıyorsun, 20 Nisan sabah 8'de buluşma yerine geliyorsun.
Öyle özel alet edevat getirmek, para verilmesi gibi birşey yok. Orada sanırım herkes yediğini içtiğini öder ancak.
Maksat muhabbet olsun, budur olay.
valla abii gelmek isterimm inş olurr![]()
Tabiki, mümkün oldugu mertebede Grande Punto'larla gelmeyi tercih ediyoruz Şenol..
Mümkün olmaz ise her zaman yardımcı olacak birileri bulunur forumumuzda..
Birçok şey bilirim ama en iyi bildiğim şey Haddimdir...
eyw abi dedigim gibii işte örenci olunca malumm sıkışıosuninş olur da bende kendi arabamla gelmek istermm.. inş olurr
![]()
mesajı aldım kesinlikle ordayım biliosunuz orhancım sen de bizim gözbebeğimizsin ama artık çoğalalım biraz amma duyarsız üye bunlar yaaa!!!!
şenol öncelikle ailemize hoşgeldin keyifli forumlar grandepunto öncelikli tercihimiz bütün herkese kapımız acık
tşkr ederm abi .. aranızda olmaktan keyif duyucamm daha ilk dkkalardan belli oldu)
emin ol şenolcum bu düşüncen hiç deişmicek tabi beni tanıyana kadar![]()
korkutmaa kaçarımm heee![]()
yaşa atilla abi sevindirdin bizi bu ara korkma şenol burak bir garib insandır
ohoo burda yine üstüme oynanıo bahkyok şenolcum sadece ısırıyorum
hoşgeldin tekrar
yalnız kurt harikasın zamanı gelmişti özlettin kendni
arkadaşlar supersınız katılım cogalacak tecrubem oldugu ıcın dıyorum bulsumalarda bole olur bu bulusama ısı cok farklı heryere tetkısı olan bı bulusma basın olarak dusunmeyın ben haber verıcem kendılerıne...bırzat kendım getırecem onlarıı...ya sankı olık bulusmam gıbı heycanlıyım arkadaslarr super olucak bence herkesın duyması lazım bu bulusmayıı hadı bakalım turkıye masukıyeye..bu bulusmaya vanda bıle olsa katılrıım cok super olucak..
Orhan kardeşim topiğin başlığını değiştir istersen)
Bizim seninle kesin önceden gitmemiz gerekiyor
evet, 19 araba olduk. Başka gelen?
beni de yazın bari geleyim ufuk abim geliosa ben de gelirim eskilerden de katılım artsın...
1. efekayhan
2. orhanaysel
3. jkn20
4. serotizm
5. buraktahsin
6. hera
7. spyofthegod
8. kakalemun
9. gkn53
10. yvz72
11. sezginpunto
12. savagi
13. ufuk61
14. civcivx
15 .ceyms_cem
16. fox41
17. 06kaymak
18. İbrahimKC
19.yanlız kurt
20.reddline
21.
22.
23.
günceldir arkadaşlar lizteye 13 nisana kadar son 13 nisandan sonra lista kapanacak haberınız olsun...
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri