sağol orhan tşk.
sağol orhan tşk.
İlahi Orhan, daha önceki bir buluşma listesinde yanlış yazmıştın nickimi, yine aynen devam![]()
Kısmetse 20 Nisan'da hep beraber orada olacağız. Son 2'ye gelememiştim, bu sefer planlarımı 20 Nisan'a göre yapacağım.
Kurallara uymadığı için forumdan uzaklaştırılmıştır.
orhan sen maşukiyeye hiç geldinmi CANSU alabalık tesisini gördün konuştunmu eğer gelmediysen sana eşlik ederim her zaman aklında olsun
[quote=civcivx;154714]İlahi Orhan, daha önceki bir buluşma listesinde yanlış yazmıştın nickimi, yine aynen devam![]()
cem abı valla kusura bakma neden oluyo anlamadım bıkredaha yapmıstım hatırlıyorum hemen duzeltecem lısteye eklıyorum senı abı valla ozledım senı muhabbetını..ısalah bızı yanlız bırakmazsın..
ibrahım abı senınlede gorusmek hep< beraber muhabbet etmek <ısterım ben ankaraya geldıgımde gorusemedık ama ısalah burda gorusuruzz ..
ben oraları pek bılmıyorum orayaı formadan ahmet abımız goturecek bzıı oraya bakalım o ayarlıcak olmadı bıhafta gıdıp gorusecez orasıyla
Merhaba..
Forumunuz dan Sitemiz ( www.masukiye.net) e yapılan yoğun girişler dikkatimi çekti ve sisteminize üye olarak giriş yaptım. Anladığım kadarı ile bir maşukiye buluşması tertipliyorsunuz. Cansu tesisleri işletmecisi olarak organizasyonunuza her türlü desteği vermeye hazırız. hakkımızda yapılan olumlu yorumlardan ötürü de tüm üyelere teşekkür etmek istiyorum.
tesisimiz ve maşukiye hakkında kapsamlı bilgi ve belge için www.masukiye.net sitemizi inceleyin.
Ana sayfada "OTEL REHBERİ " linkine tıklayın.
Teşekkürler.. Umarım üyelerin tümünün, azami memnun kalacağı bir gün olacak.
müslüm bey; bölgeye cumartesi den gelmeyi düşünenler olursa ; onlara tavsiye edebileceğim otel,pansiyon ,butik gibi konaklama noktalarını sitemiz www.masukiye.net sitemizde ( OTEL REHBERİ ) kısmında tanıtımını yapıyorum.
siz bana hayal ettiğiniz mekanı söyleyin.. ben ona uygun bir yer tavsiye edeyim
..fiyat olarak daa; DERBENT UYGULAMA OTELİ: 90 TL ( Kahvaltı dahil 2 kişilik oda) , Pansiyon olarak da; GÜNER PANSİYON ( ...::: GÜNER HOSTEL :::...) 2 kişilik kahvaltı dahil oda fiyatı:80 tl ( bunlar tesisimize olur fitatlardır!
Konu Linos tarafından (26/03/2008 Saat 13:52 ) değiştirilmiştir. Sebep: Flood! (Lütfen forum kurallarını okuyalım!!!)
cok teşekkür ederiz ahmet abimiz sagolsun cansu alabalık tesisinin üyesi gibi bize yardım elini uzattı ankaradan destek vermeniz süper takıldıgımız konuda yardım bekleriz sagolun
1/efekayhan
2/orhanaysel
3/jkn20
4/serotizm
5/buraktahsin
6/hera
7/spyofthegod
8/kakalemun
9/gkn53
10/yvz72
11/sezginpunto
12/savagi
13/ufuk614
14/civcivx
günceldir listeye eklemek isteyenler gelmek ısteyenler isimlerini eklesin...
müslüm merhaba antalyada buluşamadık kısmetse 20 nisanda buluşalım bu ara valla sizede iş düşüyo bütün ankarayı kapıp gelin işte büyük türkiye buluşması izmirde yakın olsa süper olurdu görüşmek üzere
orhan benim telefonum 0505 515 29 11 yardım istediğin zaman alo demen yeter
Gidilecek olan tesis hakkında ki bilgilere buradan ulaşabilirsiniz
www.masukiye.net
Konu OzzY tarafından (20/03/2008 Saat 23:46 ) değiştirilmiştir. Sebep: link
Bence bu buluşmaya,yalova,izmit,sakarya da katılmalı,ses olsun)
herkonuda rahatsız edebılırım numaranı kaydettım benımde numram var zaten sende her konuda arayıa bılrısın ..
ahmet abım bak bı masukıuye dedın olay oldu hadı bakalım bıgun musaıt olunca hatta bu hafta sonu musaıt olursan kayhan abım sen ben bı turluyalım oraları ne dersın ...ozelden tel yada burdan tel bana bı verıver..ahmet abım
güzel bi buluşma olacak.orhan bakmaya giderseneniz benide unutmayın.
galiba herkesten önce 3 veya 4 araba gideriz yer bakmaya bana öyle geliyo
bende bende![]()
Bu buluşmaya yakın illerdeki arkadaşlarda eşlik etmeli, çok büyük bir buluşma olacak, şimdiden hayırlı olsun. Emeği geçen herkeze teşekkürler, eğer ihtiyaç olursa maddi manevi her bakımdan üstüme düşeni yaparım.
İnsanın kendi şahsına rahmeti, başkasına rahmetinden daha büyüktür.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri