e yanına 2 duble rakı versin o zaman
alkollü aktivite isteriz![]()
06/01/2008
13/01/2008
20/01/2008
27/01/2008
arkadaşlar asıl biz teşekkür ederiz bizi yanlız bırakmadınız ayagınıza saglık umarım mennun kalmışsınızdır bi daha masa larda balık kalırsa ali abi almıcak bizi bilginize
e yanına 2 duble rakı versin o zaman
alkollü aktivite isteriz![]()
köyde yasak alköl maalesef bi ara hallederiz o işi
arkadaşlar merhaba
bu topici bugun gördüm ve ne yalan söylıyeyım uzuldum.Buluşma bekliyordum ama kaçırmışım galiba.Yakınlarda bir buluşma varmı?şöyle 27 2si olabilir yada şubat başı olabilir ben uygunum
valla organizasyon yapıyoruz ama katılım olmuyo maalesef.aslında bu organizasyonda iptaldi ama biz yine de gittik katılmak isteyen arkadaşlar katıldı saolsunlar.insallah bidaki sefere senide aramızda görmek isteriz.
aynen bulusmaları takıp edelım gelmek ıstersenız sızlerıde devamlı aramızda gormek ısterızz ...
e yine öyle 'özgür' buluşmalara devam edelim. gelen gelsin...
herzaman varım ben yonetımde bu sekılde olmasını ıstıyorum bızler bulusma gununu belırlerız gelen gelır gelmeyenınde canı sagolsun ..
tamam ozman bir dahaki buluşma günü nezaman
arayı açmayalım dimi![]()
valla yengeler polonezköy istiyodu orhancımbu işe bi el atalım
banada kalamar ghönderin bende isterim
sen gel bız sana kalamarda alırız senıde agırlarız yeterkı gel bız geldık ama senı goremedık neyse bıdakı sefere artık
tamam yavuz abı bıdakı aya polenezkoy yaparız yengelerımız ıcın super olur hemde bende merak edıyordum orayıı bulusma yapalım oraya...
orhan abi kusura bakma o gün dendir her pazar çalışıyorum ama istye ilk geldiğimde sana haber vercem beyoğluna takılırız![]()
ayıpsın sen gel yeterkı bız ıstanbulda heryerde takılrıız saka bıyana devamlı beklerım ..
Şu askerlik bi bitsin bende gelicem buluşmalara)) Özledim... (MARDİN)
iyi tezkereler dilerim bekliyoruz
SAnırım bu organizasyonu kaçırdım ancak diğerlerine katılmak isterim
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri