biz orda olcaz serkan gelmek istersen buyur gel.saat 13:00 maslak bpde buluşcaz sonradan katılmak isteyen arkadaşlar olursa biz garipcede olacak bekleriz.
06/01/2008
13/01/2008
20/01/2008
27/01/2008
ben şimdi anlamadımGaripçe'ye gidiliyor mu gidilmiyor mu? Gidiliyorsa kaçta orda olunuyor? Orada olunuyorsa biz de gelebilyor muyuz?
biz orda olcaz serkan gelmek istersen buyur gel.saat 13:00 maslak bpde buluşcaz sonradan katılmak isteyen arkadaşlar olursa biz garipcede olacak bekleriz.
OK. Teşekkürler.
Koç Üniversitesi'nin orada oturduğum için direkt Garipçe'ye gelirim ben...
o zaman bizi garipcede sen karsılarsın madem orda oturuyosun ev sahibi olarak![]()
tabii
adındanmıdır nedir garip bi buluşma olacak![]()
eşler de katılıyo arkadaşlar yanlız gelmek şart degil bilgilerinize
kesin geliceklerin bi listesini yapalım derim;
orhanaysel
efekayhan
kakalemun
yvz72
serotizm
listeye gerek yok derim buluşma adresi ve gidilecek yer belli gökhan
valla arkadaşlar bende gelmeyi düşünüyorum ama biliyorsunuz ehliyet yok amcaoğlunun işi yoksa bende 13.00'te buluşma için maslakta olurum.
gelmek isteyen herkesi bekliyoruz arkadaşlar
ewet bugun bulsumadayız saat 13.00 orda bulunucaz gelmek ıstyenler buyursun gelsın ..
bugun garıpce balık restorantına gelen ve emegı gecen kayhan abımıze sonsuz tesekkurler bugun hayatımda okadar balıgı bır arada yemedıgım bı nezıh bır ortam sunan bu ımkanı mızlere yasatan kayhan abımıze istanbul yonetımı olarak sonsuz tesekkurleri borc bılırım ..iyki varsınız istanbul gp cileri bızleri yanlız bırakmayan bugun aramızda bulunan yavuz abıme.kayhan abıme ve cok degerli eşine.cem abıme ve cok degerli eşine.serhan abıme.gökan arkadaşıma..sonsuz tesekkürler....bu buluşmadada bızlerı yanlız bırakmadınız...
gercekten balıklar süperdi.garipce bi başka güzeldi zaten.basta kayhan abi ve esine ve bizi yanlız bırakmayan bütün arkadaşlara tesekkür ederim.
Arkadaşlar;
Ben de çok teşekkür ederim. Hem balıklar ve baklava hem de sohbet çok keyifliydi.
İlk buluşmamdı ama itiraf edeyim tahmin ettiğimden çok daha güzel geçti.
Arayı açmadan tekrarlayalım, bu sefer hanımla iştirak edeceğiz
Sevgiler
walla ben en çok baklavayı beğendim,
buluşmaya katılan herkese çok teşekkürler..
vayy be garipce koyundekı hanım teyze baklavanın bukadar guzel olugunu bılıyomu acaba bende cok beyendım garıpce koyundekı bu teyzenın baklavaları grandepuntotr cılerın cok hosuna gıttı meshurda oldu galıbaa vaybe ama harbıden herseyıyle cok guzeldıı hosbetımız ayrı bı tatdı katılamıyan arkadaslara cok uzuldum .....)))
E gelmeyenler dertlerine yansınGüzel bir Pazar oldu.
Emegi gecen butun arkadaslara tesekkurler guzel bır gun gecırdık keyıflıydı tekrar gorusmek uzere![]()
cem abı senın yerın cok ayrı muhabbetler cok farklı oluyo ıyıkı varsın abı ıyıkı gp cısın abıı..
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri