ok arif abi ben siteyi takip ederim aksam ama simdiki durumda ben 8.45 de cevizlibagda olurum ama cevizlibagda tam olarak nerde olayım
14 ekim pazar
21 ekim pazar
28 ekim pazar
4 kasım pazar
ok arif abi ben siteyi takip ederim aksam ama simdiki durumda ben 8.45 de cevizlibagda olurum ama cevizlibagda tam olarak nerde olayım
c.bagda ındıgın yerde ust gecıtten karsıya gec hemen orda mınubus duragı var ordan alırım senı
Bakırköy sahilden kaç gibi geçilir aşağı yukarı bende ordan katılıcam![]()
arif abi merter tarafımı yoksa topkapı tarafımı orda duraklar cift taraflı bildigim kadarıylada ondan sordum![]()
yusuf tahmını 1030 1100 gıbbı ordan gecerız
tamam ben biraz daha erken gider oralarda beklerim. Sıra sıra puntoları görmek kolay olacakTeşekkürler...
aklıma gelmişken bu gece yatmadan saatler bir saat geri alınacak.
birçok arkadaş bu konuda mağdur olmasın...
arkadaslar saatlerimizi geri alalım degil mi mazallah bulusmaya golge dumesin![]()
arif abi bu arada sen asyadan yakasından mı gelicen avrupadan mı maratona dikat abi wala![]()
avrupa ercancım
Cem ve arif abi ben çıkaramadım orayı ondan benide cevizlibağdan alırsınız o zaman ercan ile birlikte![]()
Eyvallah usta
Bende gelemiyorum arkadaşlar çok üzgünüm.Kısmet olursa birdahakine inşallah
oguzhan yakamıza kırmızı karanfil takalım kardesm nasıl olur![]()
arkadaşlar herkese ıyı aksamlarr yarın ıcın anadolu gurubu olarak bızler harem iskelesınden vapurla emin önune gecıcez 9,5 pendıkten hareket edılecek ve haremde vapura bıner bınmez cem abımıze haber verıcez ve cem abıde onunla beraber olucak arıf arkadaşımız buyuk ıhtımalle bızlerı karsılıcaklar..dımı cem abı ne dıyosun ..
Tamam ercan biz öyle yapalım daha iyi olur![]()
oguzhan kardesm yaa 09 da cevizlibagda olmayacakmıyız yaa anlamadım ben arif abiyle 9 gibi bulusmıyacakmıyız cevizlibagda
Ya anca gelır onlarda tamam o zaman 9'da oradayım ben usta
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri