yasin kardesm ben de maslak ta oturuyorum sana katila bilirim wala hatta super olur nerde saat kacda bulusalım mesela metro city onu sana uygun mu beni alabilirmsn herkese saygılar
14 ekim pazar
21 ekim pazar
28 ekim pazar
4 kasım pazar
yasin kardesm ben de maslak ta oturuyorum sana katila bilirim wala hatta super olur nerde saat kacda bulusalım mesela metro city onu sana uygun mu beni alabilirmsn herkese saygılar
yaa arif abi yasin kardesime mesaj attım hala gelmedi gormezse falan sakata gelmim bide sana sorim dedim simdi nerde saat kacda bulusuyorsunuz eger yasin kardesm mesaj atarsa onla gelirim atmazsa size katılırım siz nerde ne zman buylusucaksınız herkese saygılar
aynen napıım ıste sıradan bı hafta sonu yarın harıcD
ok arif abi ben siteyi takip ederim aksam ama simdiki durumda ben 8.45 de cevizlibagda olurum ama cevizlibagda tam olarak nerde olayım
c.bagda ındıgın yerde ust gecıtten karsıya gec hemen orda mınubus duragı var ordan alırım senı
Bakırköy sahilden kaç gibi geçilir aşağı yukarı bende ordan katılıcam![]()
arif abi merter tarafımı yoksa topkapı tarafımı orda duraklar cift taraflı bildigim kadarıylada ondan sordum![]()
yusuf tahmını 1030 1100 gıbbı ordan gecerız
tamam ben biraz daha erken gider oralarda beklerim. Sıra sıra puntoları görmek kolay olacakTeşekkürler...
aklıma gelmişken bu gece yatmadan saatler bir saat geri alınacak.
birçok arkadaş bu konuda mağdur olmasın...
arkadaslar saatlerimizi geri alalım degil mi mazallah bulusmaya golge dumesin![]()
arif abi bu arada sen asyadan yakasından mı gelicen avrupadan mı maratona dikat abi wala![]()
avrupa ercancım
Cem ve arif abi ben çıkaramadım orayı ondan benide cevizlibağdan alırsınız o zaman ercan ile birlikte![]()
Eyvallah usta
Bende gelemiyorum arkadaşlar çok üzgünüm.Kısmet olursa birdahakine inşallah
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri