Allah kaza bela vermesse bız sız e karsılıycaz tahmını 09.45*50 gıbı orda oluruz :D:):blush000:
ya burdan arfi abi ve oguzhana sesleniorum:D:D:D yarın 9 gibi cevizlibagda olup(yesilkunduranın karsısında)ordan arfi abiyle bulusup gitmiyecekmıyız ya oyle degil mi program beyler...!!!
tamamdır o zaman sevgili arkadaslar yarın insallah 8.50 de ordayım...!!!herkese ii aksamlar yarın gorusmek uzere
Organizasyona katılacak üylerimizin DİKKATİNE ..!
Yapacağımız organizasyonda yeterli erzak alımı için kesin katılım sayısının bildirilmesi gerekmektedir.
Organizasyonumuza kaç kişi iştarek ediceğinizi bildirmeniz bu açıdan bizim için önemlidir.
Katılım ücreti kişi başı 25 YTL olarak belirlenmiştir.
TARİH : 28 EKİM 2007
BAŞLAMA SAATİ : 12:00
BİTİŞ SAATİ : 18:00 (bu saatler arasında sınırlı değiliz)
MENÜ :
*Çiğ Köfte
*Pilav
*Salata
*Izgara Tabağı (Tavuk Şiş-Adana(az acılı)-Köfte)
*İçecek (Kola-Fanta-Gazoz-IceTea-Ayran-Su)
*Tatlı
*Pasta (Kapanışta)
YARIŞMALAR :
*Masa Tenisi
*Tavla
*Minyatür Kale (kesin değil)
*Okey yada Batak (hangisi istenirse)
Not : Yarışmalarda 1. Olan Üyelerimize Süpriz Hediye Verilecektir.
güncellenmiştir...
ya işler arap sacına donmesın ercanı kım alıcak sımdı oguzhan mı arifmi :D:D:D:D
valla ben 9:30 da yedıkule sahıl bp deyım bu arada arkadaslar saatlerınızı gerı almayı unutmayın karısıklık olmasın :D:D:D:D:D:D
arif abi sen ercan ve beni cevizlibağ'dan al ustacım ok bizim mesele kapansın :D:D:D ercan kardesımde okeyler galıba ?
ercanı ben alsam daha mantıklı aslında :D ben ordan geçicem zaten ...
Tamam o zaman bende eminönüne geleyim bari tamam bana oda uyar ercan yasin ile gidecekmiş bende orhan abilerin oraya giderim (EMİNÖNÜ) beraber gideriz olurmu ? Son olarak karar verelim mevzu baya karıştı galıba :D:D:D Ve eminönü iskelede dimi ?
Yasin kardeşim sende o zaman aynı saatlerde cevizlibagda ol Arif hepinizi alsın :D:Dsonra hepberaber emınonune gıdıp karsıdan gelen arkadasları alalım hepberaber konvoy halınde yuruyelım nasıl bolesı daha iyi degilmi :D:D:D:D
ercan nerde ? :)
beni al dedi kendi yok burda
Ercaaaaaaaaaaaaaan :D
arkadaşlar....avcılar mangal partisi adres::
firüzköy mah bağlariçi cad no-59 avcılar istanbul
not:istanbul üniverstesini takip ediyosunuz baya gittikten sonra sonl tarafınıza mercedes yerı var orası geciyosunuz hıçbir yere sapmadan .has otomotivi gectkten sonra sol tarafta ad garaj cıkacak orası bulusmanınyerii..
arkadaşlar söle yapalımbız emınönüne geciyoruz ordan arıfle cem abi bizi karsılıcakalar sızlerde oraya gelın hep beraber gıdelım herkes emın onunu gale alsın ..
tamam ben direk eminönüne gelicem
sizin oraya gelmemiz tahminen 09:45 gibi olur heralde
hep beraber ordan gideriz... Eminönünden ...
tamam ban uyar yanlız trafık fılan saat tam oalrak veremıyorum erkende olur gecte ona gore fazla oybana olam zmaa bılgınızee haberlesıırız yıne