tamam ozman soel yaaplım bız 9,5 burda cıkıyoruz 10 gıbı emın onundeyız ordan toplu halde avcılara sız arıfle cem abı bızım emınonunden alrısınız cumbur cemagat gıderızz..anlastıkmıı
tamam ozman soel yaaplım bız 9,5 burda cıkıyoruz 10 gıbı emın onundeyız ordan toplu halde avcılara sız arıfle cem abı bızım emınonunden alrısınız cumbur cemagat gıderızz..anlastıkmıı
arkadaşLar
programı detayLı şekiLde yazabiLir misiniz.
net buLuşma yeri, saat tarih ve yapıLacak aktiviteLer konusunda detayLı biLgi verirseniz sevinirim.
Arkadaşlar kavacık beykoz tarafından gelecek olan varsa ben alabilirim. Ayrıca 2. köprü tarafından karşıya geçiceğimiz için 4.levent levent zincirlikuyu m.köy otaraflardada olupta gelmek isteyenler bana yazsın ...
şole yapalım emınonune sahılden gıdsek hem sen zeytınburnundasın yedıkuleden sahıle cıkısta benzın ıstasyonu var bp nın orda bulusuruz 9:30 gıbı uyarmı sana
abı orasıda olur ben zaten mevlane kapıdayım bp nın orda 930 da olurunm farketmez
abı ozelden bı cebını sallasana bana malummm 9,852,586 adet punto varrrr :D:D:D:D:D
Şimdi cevizlibağdamı yoksa eminönündemi buluşulacak ben fındıkzadede oturuyorum.Eminönünden gelen arkadas bızım buradanda gececek cevızlıbaga gıtmek ıcın onun ıcın nasıl yapalım ? Eger olmuyosa ben kendı ımkanlarımla gelmeye calısıcam !
orhancım feribotamı karar verdik simdi bisey belirtmemişsin.bu arada sonradan katılmak isteyen arkadaşlar olabilir.mesela abdullah abi işi erken biterse sonradan misafir olarak katılabileceğini söledi.adres tarif yazarsanız sonradan gelmek isteyenler için
Merhaba arkadaşlar ,
yrn ki mangal partisine bende katılmak isyorum.Kesin gelecek arkadaşlar konuyla ilgili beni biraz bilgilendirebilirse sevinirim.Kesin nerde buluşucaz falan.
yasin kardesm ben de maslak ta oturuyorum sana katila bilirim wala hatta super olur nerde saat kacda bulusalım mesela metro city onu sana uygun mu beni alabilirmsn herkese saygılar
yaa arif abi yasin kardesime mesaj attım hala gelmedi gormezse falan sakata gelmim bide sana sorim dedim simdi nerde saat kacda bulusuyorsunuz eger yasin kardesm mesaj atarsa onla gelirim atmazsa size katılırım siz nerde ne zman buylusucaksınız herkese saygılar
aynen napıım ıste sıradan bı hafta sonu yarın harıc :DD