Tebrik ederim arkadaşlar çok güzel bir buluşma olmuş yüreğinize sağlık , Yalnız fotolar biraz az gibimi ne ...
Tebrik ederim arkadaşlar çok güzel bir buluşma olmuş yüreğinize sağlık , Yalnız fotolar biraz az gibimi ne ...
ewet valla super eglendık fotoların aslı zannedersem bugun koyulur :D:D:D
koyun su resımlerı kardesım herkezın elınde bı fotograf makınası vardı video bıle vardı yaw hadi.
Daha nice güzel buluşmalara arkadaşlar... ;)
Video nasıl eklıyoruz acaba ? Youtube'den ? Super bı vıdeo var bende ....
ordaki linki kopyala yapıştır buraya
Buyrun arkadaslar...
arkadaşlar hersey için tesekkürler cok güzel bi gündü.en kısa zamanda allah tekrarını nasip etsin
YouTube - BuluÅŸma
İyı ızlemeler ben her ızleyısımde kopuyorum valla :D Valla tekrarını dört gözle beklıyorum
arkadaşlar yok öyle hemen fotoları koymayın gelemeyenler biraz daha sabretsinler şaka şaka akşam bendekileri siteye koyacam
He bide düm bmw'yi tokatlıyoduk zor kactı bmw valla cem abı ve arıf abı ıle kutlarım valla... :D
Video nasıl ama bide o çalan şarkıya bayıldım adı ne ?
emegi geçen herekese katılan arkadaşların ayaklarına saglık teşekkürler sizlerle birlikte olmak cok güzeldi inşallah devamı gelir garipçe köyünde balık yemek muhteşem olacak yönetime duyurulur
valla garipce köyü balık organizasyonunu en kısa zamanda bekliyoruz.
yönetime duyurulur millet yönetim nerde tabi sagolsunlar dün yoruldular ama bence olur buluşma en kısa zamanda
Yok arif abi yabancı olan :D