Kanka dün aradım seni açmadın
Ömer abi chp yaptırmışta dedi bi deneyelim yolda boy boy koydum![]()
patates oldu buraya bile yazamıyor![]()
Kanka dün aradım seni açmadın
Ömer abi chp yaptırmışta dedi bi deneyelim yolda boy boy koydum![]()
patates oldu buraya bile yazamıyor![]()
Bence icraat chipte deil soforde desem omer abi kizarmi acaba
Serkan abi kan grubuna baksana, kanında var senin
Abarth yazıyorAB rh +
![]()
╔═════╗ ╔╗
║╔════╝ ║║
║╚════╗ ║║
║╔═══╗║ ║║
║╚═══╝║ ║║
╚═════╝ ╚╝
3. olmaya adayım![]()
╔═════╗ ╔╗
║╔════╝ ║║
║╚════╗ ║║
║╔═══╗║ ║║
║╚═══╝║ ║║
╚═════╝ ╚╝
Ben kendi payıma gayet sakin araba kullanıyorum , görenler bilirAncak birisine kızmam falan lazım Birkan. Serkan'la Floryadan gelirken mercedesin tekiyle epey bi oynadık
Çok zevk aldık ama
Tabikide kimseyi tehlikeye atmadık ama mercedes şoförü muhtemelen çıldırmıştır.
Bide çip vs olayı başka tabi ama %20 lik artış trafikte pek iş görmez diye tahmin ediyorum.Drag olayında falan tamam ama trafikte direksiyon konuşur kanımca![]()
Biliyorum bu olayı abi anlatmıştın merterdeyken güzel muhabbetti
Trafikte yarım saat kalsak seni kızdırabiliriz zaten abi, istanbul trafiğinde kızmamak mümkün değil illâki kaşınan birisi oluyor![]()
╔═════╗ ╔╗
║╔════╝ ║║
║╚════╗ ║║
║╔═══╗║ ║║
║╚═══╝║ ║║
╚═════╝ ╚╝
Valla şirket arabasıyla geri geri bilerek ve kasten kaza yapmışlığım var o derece kızabiliyorumİnsanlar gerçekten çok duyarsız , ben evliyim ve çocuğum var ancak gerçekten bazen inip gırtlağını sıkmak istediklerim oluyor.Bi gün bende böyle birine denk gelicem , inicem arabadan gırtlağımı sıkıcak. Ben suçlu isem sesimi çıkartmamda sanmıyorum gayet sakin kullanıyorum.
╔═════╗ ╔╗
║╔════╝ ║║
║╚════╗ ║║
║╔═══╗║ ║║
║╚═══╝║ ║║
╚═════╝ ╚╝
Ahaahaaha girmedim ki nete serkanabi senin aracta filtre var arti orjinal jant var 15 inc
bizde filtre neyim yok + 16 inc jant var illaki cok olmasada biraz etkiliyordur diye dusunuyorum
yada ciddi ciddi bizim duldul gitmiyordur vardir bi keramet ama senin makina iyi gidiyor
bi aksilik var zaten bende cozemedim kullandin ya serkan 1 vites kalkisinda bir hantallik var
la amma bahane sundum hea
![]()
senin chipe bi baktıralım abi durumu iyi değil onun![]()
╔═════╗ ╔╗
║╔════╝ ║║
║╚════╗ ║║
║╔═══╗║ ║║
║╚═══╝║ ║║
╚═════╝ ╚╝
valla ya bi ara baktırıcam artık serkanlada konustum belki baska bir arızası vardır ne bileyim![]()
way arkadas yamurat seninki bize bi beden büyük gelir hacı
bizimki karaduman style
![]()
hep bu 16 jant yüzünden![]()
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri