Kanka dün aradım seni açmadın
Ömer abi chp yaptırmışta dedi bi deneyelim yolda boy boy koydum :-)
patates oldu buraya bile yazamıyor :-)
Printable View
Kanka dün aradım seni açmadın
Ömer abi chp yaptırmışta dedi bi deneyelim yolda boy boy koydum :-)
patates oldu buraya bile yazamıyor :-)
Bence icraat chipte deil soforde desem omer abi kizarmi acaba
Serkan abi kan grubuna baksana, kanında var senin :D
Abarth yazıyor :D AB rh + :D
Sizleri pistlerde görmek istiyoruz bi ara 3 lüyelim aga :)
3. olmaya adayım :P
Ben kendi payıma gayet sakin araba kullanıyorum , görenler bilir :) Ancak birisine kızmam falan lazım Birkan. Serkan'la Floryadan gelirken mercedesin tekiyle epey bi oynadık :D Çok zevk aldık ama :) Tabikide kimseyi tehlikeye atmadık ama mercedes şoförü muhtemelen çıldırmıştır.
Bide çip vs olayı başka tabi ama %20 lik artış trafikte pek iş görmez diye tahmin ediyorum.Drag olayında falan tamam ama trafikte direksiyon konuşur kanımca :)
Biliyorum bu olayı abi anlatmıştın merterdeyken güzel muhabbetti :D
Trafikte yarım saat kalsak seni kızdırabiliriz zaten abi, istanbul trafiğinde kızmamak mümkün değil illâki kaşınan birisi oluyor :D
Valla şirket arabasıyla geri geri bilerek ve kasten kaza yapmışlığım var o derece kızabiliyorum :) İnsanlar gerçekten çok duyarsız , ben evliyim ve çocuğum var ancak gerçekten bazen inip gırtlağını sıkmak istediklerim oluyor.Bi gün bende böyle birine denk gelicem , inicem arabadan gırtlağımı sıkıcak. Ben suçlu isem sesimi çıkartmamda sanmıyorum gayet sakin kullanıyorum.
Ahaahaaha girmedim ki nete serkan:) abi senin aracta filtre var arti orjinal jant var 15 inc :) bizde filtre neyim yok + 16 inc jant var illaki cok olmasada biraz etkiliyordur diye dusunuyorum:) yada ciddi ciddi bizim duldul gitmiyordur vardir bi keramet ama senin makina iyi gidiyor :) bi aksilik var zaten bende cozemedim kullandin ya serkan 1 vites kalkisinda bir hantallik var :) la amma bahane sundum hea :)
Araba suclu hacı ben bılıyodum :)
senin chipe bi baktıralım abi durumu iyi değil onun :D
valla ya bi ara baktırıcam artık serkanlada konustum belki baska bir arızası vardır ne bileyim :D
Bir akşam t-jetle geleyimde şu hızlı giden arkadaşları bir görelim. :)
way arkadas ya :D murat seninki bize bi beden büyük gelir hacı :D bizimki karaduman style :D
hep bu 16 jant yüzünden :D
ömer abi chip muhabetti kaça mal oldu sana bende istiyorum lineaya da bi yardımcı olursansevinirim
o olabilir muratım bak bakarsın sans mans geceriz :D