Gün boyu ara ara yağmur yağdı ama şuan hava iyi gözüküyo,inşallah buluştuğumuzdada yağmur yağmazda kartingin keyfini çıkartırız
Şimdi çıkıyorum evden 8 gibi orda görüşmek üzere..
gelen yok mu arkdaslarcok soranda da katlmıs olsam tanısma cok guzel dı arkdaslara tek tek tesekkur ederımm fenerı tutup konusuyorum
![]()
Arkadaşlar dün işlerimi son dakika bitirip katılayım dedim size 20:45 te karting alanındaydım fakat siz ben gelmeden 10 dakika önce çıkmışsınız sanırım kısmet değilmiş ben de gitmişken bir kaç tur attım pistte artık başka buluşmada görüşmek üzere...
Fotolar nerede?
Citroen C3 1.4 VTİ BMP
drive italian , kiss french
çok ani oldu ya dün girdim form a baktım buluşmada aynı gün bi hazırlık fln yapamadım araba bende değildi gelemedim bidahaki sefere inşallah 1 hafta önceden başlık açıp düzenleme yapasak hem katılım fazla olur hemde herkes kendini ayarlar
Ama nerde fotolar cıdden
Gelen herkese teşekkürler güzel bi geceydi,taa İstanbul'un bi ucundan diğer ucuna gelen Kunt abimizede ayrıca teşekkürler
Dün aslında 12ye kadar beraberdik ancak orda buluştuktan sonra Pendik Marinaya gitmiştik keşke forumdan falan yazsaydınız beklerdik sizi orda..
3 gün önceden yazabilmiştik anca ama bi dahakine daha erken karar verip kişi sayısınıda arttırabiliriz..
Fotolar yolda gelmek üzere![]()
iyi valla neredeyse kayabası toplantısından daha fazla katılım olmus![]()
Bora'cım ellerine saglık hepsi ayrı bi güzel çıkmış, tekrar gelen bütün arkadaslara ve KUNT abımıze teşekkür ederiz...
Rica ederim ne demek her zaman. Bir dahaki bulusma ne zaman gencler?
Citroen C3 1.4 VTİ BMP
drive italian , kiss french
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri