Evet arkadaşlar bugün gittim bende ama böyle kalabalık görmedim, gidecek arkadaşlara tavsiyem mümkünse hafta içi gitsinler hafta sonu gerçekten çok kalabalıktı. Araçları doğru düzgün inceleme fırsatı bulamadım, fotoları bile zor çektim. Buyurun bakalım küçük bir gezinti sizler için...
Devamı
Devam![]()
Devam...
Devamı arkadaşlar umarım beğenirsiniz.
Ampera yılın otomobili seçilmiş sanırım 2013 için..
auris ii olmuş
Arkadaşımda 207rc lemans var o arabaya bindikçe şu yeni 208 gti ı çok merak etmeye başladım takipçisiyim o aracın
O kadar ışıl ışılsınki seni farketmemek imkansız, güneş sana sırtını dönse ay bırakmaz yalnız
elinize sağlık güzel kareler.
arkadaşlar lütfen aynı konulardan tekrar açmayın aynı konudan 3 tane var diğer konulara resim ekleyerek devam edebilirsiniz biraz daha dikkat edelim
Bence artık araba sınıflarında Kore araçlarıda artık lükse girmiş kia, hyundai, chevrolet coşmuş herifler vw ceo su yeni i30u incelerken direksiyon ayarına bakmak isstemiş ve bizim kalitemize ulaşmışlar demecinde bulunmuş, yeni kia sorento ve kia pro ceed e bayıldım. 1.6 crdi 128ps pro ceed en fullu sanruflu otomatik 63 bin tl fiyat aldım gerçekten şaşırtıcı özellikleri var aracın.
Bu arada honda civic hb 1.6 dizel 120hp 300nm tork motor getirmiş kaputu açtım ve motor tanıdık geldi, sanki multijet motoruydu bi araştırmanızı öneririmayrıca otomatik şanzımanda yokmuş manuel araçmış..
bende dün gittim fuar gayet güzeldi hyundai i40 baya beyendim güzel şık araç olmuş
yalcınım bende ordaydım ama bırak arabaları incelemeyi yürüyemiyorsun bile.. cok fazla dolasmadan cıktım ben![]()
aynen başkan ben 17:30 gibi varabildim 7 gibi çıktık
Amperayı ilk kadıköy modada gördüm park halinde 2 ay kadar önce.Çok şık bi araç tasarım olarak.Tabi gerisi nasıl bilinmez.Bugün veya yarın kısmetse bende gidicem fuara bakalım.
skoda rapid ve yeni toledo göz dolduruyor yeni mondeo fena idialfa c40 saymıyorum fena olmuş
![]()
Yeni kasa auris ve peugeot 208'i çok beğendim, 208 çok tatlı olmuş ancak biraz pahalı geldi bana. Ayrıca yine yenilik olarak honda civic 1.6 dizel modeli de varmış sanırım ona bakma fırsatım olmadı, 2013 de gelecekmiş o da.
Birkac sene once konseptti 4C. 2013'den itibaren seri uretim olarak gelecek. Ve cogu konseptte olmayan 700 kusur kilo agirliga sahip bir arac. Bir F1 aracinin 650kg oldugunu dusunursek bu bile cok sey demek olur.
Muadilleri V8'le V10'la 0'dan 10'e 5 saniyenin altinda cikabiliyorken, bu arac o dereceleri 1750cc 235PS 4 silindir Multiair Turbo motorla yapiyor.
Bu bile araci digerlerinden ayirmaya yetecek bir ozellik. Hersey goruntu degil diyecem ama, bu aracin ici disi cogu konseptte yok
GT-I9100 cihazımdan 2 ile gönderildi
Konu Luc tarafından (05/11/2012 Saat 17:58 ) değiştirilmiştir.
Oz Büyücüsü
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri